Bu Blogda Ara

23 Mart 2013 Cumartesi

Down Under Naturals/Nude?

Sevgili Makyaj ve Diğerleri'nin konuk yazarıydım bu hafta. Yazımı sizlerle de paylaşmak istedim. İyi okumalar :)


Şampuan arayışına girdiğim zamanlarda bu seriye başladım. İlk olarak Nude serisini denedim. %98 doğal içerikli olan bu şampuan ve vaadleri ilk olarak göz dolduruyor. Kokusu rahatsız etmiyor,kolayca köpürüyor ve kimyasal bir içerik bulunmadığından gönül rahatlığıyla kullandım. Ancak bir iki yıkamadan sonra saçlarım sertleşmeye başladı. Nedenini biraz araştırdıktan sonra anladım ki bitkisel içerikli ürünler saç sertleşmesine neden oluyormuş. Bu yüzden bıraktım kendisini. Keşke böyle bir sorun yaşamasaydım,kullanmaya devam etmeyi çok isterdim.

Daha sonra aynı markanın güçlendirici şampuanına geçiş yaptım. Öncelikle harika kokuyor belirtmek isterim. Şimdiye kadar kullandığım en güzel kokulu şampuan. Köpürmesi ve temizlemesi de gayet iyi. Saçlarımı da sertleştirmedi. Nude gibi bitkisel içerikli olamasada UV koruması içeriyor. 2.kutumu kullanıyorum şuanda çokta memnunum. Tavsiye edeceğim bir ürün.

İllaki bitkisel olsun, kimyasal madde içermesin diyorsanız bir Nude serisini deneyin bence. Ama yanında mutlaka bir saç kremi, saç cilası veya saç maskesi kullanın. Naturals serisini de yabana atmayın. Mutlaka denenmesi gerektiğini düşündüğüm bir şampuan.

2 yorum:

  1. Ne güzel bende şimdi bu iki aynı markanın yazılarını yazdım ne kadar da memnun olmadığımı yazdım canım,sen sevmissin şu kivili olanını işte memnun olanıda var olmayanıda bende isterdim gönlümün saçlarımın kraliçesini bulmayı:)
    SEVGİLER*˙·٠•●●•٠·˙

    YanıtlaSil
  2. Kişiden kişiye değişiyor evet ben çok memnunum kiviliden :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...