Bu Blogda Ara

29 Aralık 2013 Pazar

Gratis/Migros Alışverişim

Merhaba
Uzun zamandır buralarda görünmüyorum. Birazcık tembelliğim üzerimde. Ama sevdiğim blogların yazılarını takip etmeye devam ettim yine de. O kadar çok alışveriş yazısı okudum ki bende bir şeyler yazmak istedim. Hem parmaklarımda biraz açılmış olur :) 

Alışveriş için bugünü bekledim çünkü Migros'ta tüm cilt bakım ve temizleme ürünlerinde %50 indirim vardı. Diğer mağazaların yaptığı %30-40'lık indirimler bu yüzden pek cazip gelmedi. Özellikle de makyaj malzemelerinde olan indirim hiç güzel değildi. Stantlara bile bakmadım.
Loreal Skin Perfection çıktığı ilk zamandan beri denemek istediğim bir nemlendirici. Migros'ta bulunmadığım için Gratis'ten almak zorunda kaldım. Şuan kullandığım Alterra markasından da çok memnunum. Hatta kullandığım en harika nemlendirici diyebilecek kadar çok beğendim ama yine de gözüm bu kremdeydi. Özellikle vaatleri çok cezbedici. Hemen bu gece kullanmaya başlayacağım. Fiyatı 18 Lira. Garnier Göz Roll-On BB Krem yine denemek istediğim bir üründü. Migros'tan 7 liraya aldım. Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi'nin seveni çok. Bu kadar insan sevdiğine göre bir bildikleri vardır elbette. Denenmek için alındı. Fiyatı sanırım 9 liraydı. Nivea Aqua Sensation Yüz Temizleme Jeli aşık olduğum temizleyicilerden! Köpürmesi, temizlemesi, verdiği temizlik hissi... 
Aklınıza gelebilecek her şeyi ile harika bir ürün. Kaç tane bitirdiğimi unuttum. Fiyatı 8 lira.
Son olarak Loreal Skin Perfection Serum almak için akşam tekrardan Gratis'e gittiğimde aldıklarım... Fotoğrafa koymayı unuttuğum birde haftalık ilaç düzenleyicisi var. Hepsine toplam 18 lira verdim. "Peki ya serum nerede?" derseniz son anda almaktan vazgeçtim. Üzerini okuduğumda ilgi çekici tek bir cümle bile göremedim. 

Migros'ta yarında el kremi-losyonlarda %50 indirim var. Bu soğuk havalarda en çok ihtiyacımız olan şey el kremleri. Kaçırmayın bu fırsatı. 

Büyük ihtimalle yarın bir de Rossmann alışverişimin yazısını yazarım. Uğramadan olmaz :)

18 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım, serum almamakla çok iyi etmişsin ben bu yaşlarda kullanılmasını tavsiye etmiyorum.Korkutuyor serum cümlesi bile , ha alınabilir amaçok gözenekli sorunlu ciltler alsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki kremin etkisini arttırır diye almak istemiştim aslında ama üzerine buna dair bir yazı göremedim canım,haklısın sende

      Sil
    2. Tatlım serum denedigine bakmamak gerek aslında. Sonucta o da destekleyici bir urun. Serum var serum var yani ki Loreal serum uzerinde 2o yasından itibaren kullanılabilir yazıyor . Ayrıca anti age hic bir etkisi yok. Serum diyince neden boyle tepkiler veriliyor anlamıs degilim ama Bioderma'nın akneli ciltler icin sebium serumu , nemsiz ciltler icin hydrabio serumu var. Her serum kırısıklık ve sıkılaştırma etki edecek fiye bir sey yok. Serumun amacı nemlendirici urunun yanında daha cok takviye yaparak etkisini arttırmaktır zaten :)

      Sil
    3. Üzerinde destekler diye bir cümlede göremedim ama :/ Bu yüzden pek cazip gelmedi. Ama serumların nemlendiricinin özelliğini desteklediği ve arttırdığıda bir gerçek

      Sil
  2. Ben de gittim bugün, benri makyaj temizleme pamuklarından depoladım :)

    YanıtlaSil
  3. canım kulak temizleme çubuklarını kullanma derim. kulak için baya zararlı. kulağından sürekli sorun yaşayan biri olarak uyarmak istedim. aldıklarını güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın canım dediğinde ama şu duştan sonra kulağımdaki ıslaklık hissinden hiç hoşlanmıyorum :(

      Sil
  4. İyi günlerde kullan canım,kimse memnun değil bu sene ki indirimlerden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol güzelim :) 14 Şubatta belki güzel bir indirim yaparlar da acısını çıkartırız

      Sil
  5. Nivea'nın yüz temizleme jelini ben de çok seviyorum.Skin Perfection'ın bu nemlendiricisi de var ama pek düzenli kullandığım söylenemez :(
    Güle güle kullan hepsinii:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzenli kullanıldığında olumlu sonuç alırım umarım :) Çok teşekkür ederim

      Sil
  6. Canım guzel gunlerde kullan aldıkalarını. Bende bugun aynı seyi yasadım. Migrostan Skin Perfection alırım diyordum ama sasırtıcı derecede yoktu. Bende Gratis'e gittim ordan aldım :))) Yasasın aldıklarımızzz :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet yaşasınn :) Umarım etkisi de güzel olur. Çok büyük umutlarla aldım çünkü

      Sil
  7. güle güle kullan canım.bende bugün neutrogena göz makyaj temizleyicisi ve Nivea pure and natural temizleme sütünü yedekledim.gerçekten güzel indirim yapmış Migros.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzel indirim Migros'undu evet. Her sene yapıyor neyseki :)

      Sil
  8. İnanılmaz uygun fiyata almışsınız iyi günlerde kullanın bu ara Garnier roll ondan malesefki ben pek memnun kalamamıştım siniz deneyiminizi merak ediyorm sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm :) Daha hiç kullanma imkanım olmadı. Yeterli miktarda deneyince mutlaka yorumlarımı paylaşırım

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...