Bu Blogda Ara

28 Kasım 2013 Perşembe

Avon Kampanya13 Alışverişim

Merhaba herkese
Avon'un 13.kataloğuna bayıldımm! Daha fazla şey almamak için kendimi zor tuttum diyebilirim. Birde fırsat kataloğu işin içine girince dahada zorlandım kendimi tutmakta. Bu ay aldıklarım;
Banyo Köpüğü ve Dudak Balm Set olarak görünce almak istedim. Her ikisine de ihtiyacım vardı. Üzüm Çekirdekli Dudak Balmı ise fırsat kataloğunda 1,5 lira gibi bir fiyata satıldığını görünce almadan duramadım. Roll on ve Yüz Temizleme Jeli hediye. Şimdiden roll on u kullanmaya başladım bile. Gerçekten çok güzel kokuyor. Deniz Mineralli El Kremi farklılık olsun diye aldım. Genellikle hep gliserinli olanını kullanıyordum. Argan Yağlı Saç Serumu ise vazgeçilmezim! Her bitenler yazımda illaki bir tane oluyor. Çok memnunum, seviyorum. Simli Kahverengi Asansörlü Göz Kalemi de fırsat kataloğundaydı. Kahverengi ve asansörlü kalemleri sevdiğim için aldım. Sürümü çok kolay ve yumuşak.

Benim alışverişim bu kadar. Renkler katalog ile birebir tutmadığından makyaj ürünlerinden ziyade cilt bakım ürünleri daha çok ilgimi çekiyor. Siz bu ay neler aldınız? Ya da kullanıp memnun kaldığınız, bana önerebileceğiniz ürünler var mı?

2 yorum:

  1. Güle güle kullan tatlım aldıklarını,el kremini seviyorsun sanırım avonun gliserin yoğun olduğu için güzel nemlendiriyor elleri gerçektende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol kokoşumm :) Aynen Avon'un en sevdiğim ürünü el ve ayak kremleri. Almadan duramıyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...