Bu Blogda Ara

16 Kasım 2013 Cumartesi

Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile yağlanma kontrol altında!

Garnier’in her cilt tipinin ihtiyacına yönelik olarak özenle hazırladığı yeni nemlendirici serisi kısa süre önce “Cildiniz klasik bir nemlendiriciden daha fazlasını hak ediyor. Garnier’den Nem Dengesi, nemlendiricinin bir adım ötesi…” sloganı ile satışa sunuldu.


Karmadan Yağlıya Olan Ciltler için üretilmiş olan ve yağlanmayı kontrol altına almayı hedefleyen Matlaştırıcı Krem’ini geçtiğimiz günlerde deneme fırsatı buldum.

Kutusundan çıkardığınızda çok hoş bir ambalaj tasarımı sizleri bekliyor. Rahatlıkla çantada taşınabilecek 50ml.lik şık ambalajı göze hitap ediyor.


Yeşil Çay Özü içeren Matlaştırıcı Sorbe, mint/nane yeşili rengi ve hafif, hoş kokusu ile beğeninizi kazanacak cinsten bir krem. Koku hassasiyeti olanların rahatlıkla kullanabileceği kadar az fakat hoş bir kokusu var.

Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe’nin Farkı Nedir?
Yeşil çay özlerinden oluşturulmuş ve besleyiciler açısından zengin nemlendirici, anında nem artışı ve 24 saat nemlendirme sağlayarak cildin kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı olurken; bir ay içerisinde cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur.


Merak edenler için; içeriğinde paraben ve yağ bulunmuyor. Makyaj öncesinde kullanımlarda makyajınızın daha uzun süre yüzünüzde kalmasına yardımcı olurken cildinizi kusursuz şekilde nemlendiriyor. Ayrıca makyaj bazılarının cildinize kazandırdığı kadifemsi doku, bu kremi uyguladığınız zaman da oluşuyor. Cildiniz gün boyu sağlıklı ve taze görünmeye devam ediyor.

Sabah akşam, temizlediğiniz yüzünüze uyguladığınız krem; 4 haftalık düzenli kullanım sonucunda cildinizi matlaştırmayı, pürüzsüzleştirmeyi ve cilt rengini eşitlemeyi vaadediyor.

Garnier Nem Dengesi serisinin farklı cilt tiplerine mükemmel uyum sağlayan 5 farklı çeşidi mevcut.
- Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
- Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
- Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
- Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
- Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon

Satış fiyatı: 14,99TL



Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...