Bu Blogda Ara

18 Mayıs 2013 Cumartesi

İyi ki Varsın Migros!

Sonunda 1 haftadır beklediğim an geldi. İhtiyacım olan, merak ettiğim ne varsa aldım. Yaklaşık 1-2 ay boyunca alışveriş diyetine giriyorum. Sizi sıkmadan kısaca neler almışım tek tek göstermek isterim.
Her bitenler ve alışveriş yazımda görmeye alıştığınız Nivealarım. Canlandırıcı tonik yazım burada, temizleme jeli yazım şurada ve göz makyaj temizleyicisi yazımda burada. Peelingini hiç kullanmamıştım, denemek istedim. İhtiyacımda vardı zaten.
Aslında Olay jel nemlendirici denemek istiyordum. Ancak Migros ta bulunmayınca elim Aqua Sensation'a gitti. Temizleme jelinden çok memnunum. Umarım nemlendiricisini de beğenirim. Göz kremine ihtiyacım vardı. Loreal marka denemek istedim. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum. T bölgesi temizleme bantlarını da severek kullanıyorum. Ve maskeler.. Peel-of temizleme maskesini eve gelir gelmez kullandım. Yazısını birazdan yazacağım.
Neutrogena turuncu seriyi denemek için aldım. Pazartesi günü serinin diğer ürünlerini de almak istiyorum. Makyaj temizleme sütüne ihtiyacım vardı. Tercihimi Deep Clean'den yana kullandım. Özellikle üzerindeki oil-free elimin direk ona gitmesine neden oldu. İki gündür aynı oje ile dolanıyorum :) Hep aklımdan çıkıyordu aseton almak. Gözüme çarpınca sonunda aldım.
Son olarak %40 indirimle kokusunu çok beğendiğim Emotion parfümü aldım. Tam yazın kullanmalık,çiçeksi bir kokusu var. Deolarda indirim yoktu. Ancak bugün yarın evdeki biteceği için yasemin çiçekli niveamıda yedekledim.

Benden bu kadar :) Dediğim gibi pazartesi günü turuncu serinin diğer ürünlerini de alırım daha da alışveriş yapmam. İndirim pazartesi gününe kadar devam edecek. 

20 yorum:

  1. Şu an migros! a gidiyorum :) Oysaki kendime söz vermiştim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İhtiyaç ama bunlar,hep ihtiyaç :D

      Sil
    2. Daha biraz önce liste yayinladim cnm o yüzden :) yoksa hayatta gitmem :p

      Sil
  2. aaa ben gördüm onları, pazartesi mi son, hemen bakayım...

    YanıtlaSil
  3. O kadar kalabalıktı ki standa yaklaşamadım :/ güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 gün içinde ihtiyaçlarını alabilirsin umarım sende,teşekkür ederim çok :)

      Sil
  4. oo bütün niveaları toplamışsın :P çok güzel hepsi güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea görünce duramıyorum sanırım :) Çok teşekkürler

      Sil
  5. Yazını "Aaa deodorant alayım 2'şer 3'er o zaman ben de." diye okurken son cümlelerinle durdum :p Güle güle bitir hepsini :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o umutla gitmiştim standa ama acı gerçeği gördüm :D Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  6. Pazartesi gidiyim bende Emotion'dan alayım ne zamandır almıyordum,ama deodorantı tek favorim. :)
    Deodorantlarda indirim olsaydı keşke :(

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun yenilerin. Nivea'nın ürünlerinin fiyatlarını öğrenmem mümkün mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tonik 7,göz makyaj temizleme 8,yüz yıkama 8, peeling ile burun bandı bir aradaydı oda 8-9, maskeler tanesi 2,nemlendirici de 11 liraydı galiba. Yuvarlak hesap bu civardı :)

      Sil
    2. Sonunda bende kendimi migrosa attım ve bir sürü nivea alarak çıktım :) Tek tesellim uzun süre indirim yapılmayacağı...

      Sil
  8. Canim cok guzel seyler almissin gule gule kullan . Bende gittim bugun evime yakin sayilabilcek ama okuluma da oldukca yakin 5 m migros var. Amaa hic bir sey bakamadim cidden. Birden iyce kotu oldum rahatsizlgm nedenyle apar topsr ciktim . Yarin yada pazartesi tekrar gidecegim bakacagim birseyler :-)

    YanıtlaSil
  9. Slmlar bende kaçırmadım indirimi bu kadar fazla ürün almasam da ihtiyacım çerçevesinde bikaç ürün aldım:) güle güle kullan:) bende alışverişimi yazdım beklerim :)
    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...