Bu Blogda Ara

3 Nisan 2013 Çarşamba

Mart Ayı Bitenler

DownUnder Şampuan Kokusuna bayıldığım severek kullandığım şampuan. Yenisi açıldı bile.
Watsons Yeşil Çaylı Duş Jeli Bu duş jellerini seviyorum, kokusu için almıştım. İndirim zamanı denk gelirsem alırım büyük ihtimalle yine
Watsons Çilekli-Yoğurtlu Saç Cilası Bayılıyorum buna! Malesef bitti ve bir daha üretilmeyecek galiba. 2 haftadır bakınıyorum bir türlü göremedim rafta. Saç cilası ve maskesi önerilerine açığım.
Nivea Deodorant Sırf yasemin kokulu olduğu için almıştım. Çok memnun aldım. Pudrasız olduğu halde hemde. Yenisi alındı,kullanıldı hatta yarılandı bile :)
Isana Duş Jeli Son yaşananlardan sonra Rossmann'a sadece Isana almak için gidicem galiba. Bayılıyorum ben bunlara. Isana'ya giden her yol mübahtır!
Diadermine Göz Makyaj Temizleyici Yine bir indirim zamanı almıştım çokta memnun kaldım. Ancak bitirmem gereken 2 kutu Nivea makyaj temizleyicim var. Onlar bitsin yine bundan alabilirim.
Nivea Yüz Yıkama Jeli Yazısı için tık tık
Roc Nemlendirici 15 Güneş koruması olan günlük bakımımda devamlı kullandığım bir ürün. Son raddesine kadar kullandım :) Yenisi alındı ve kullanılmaya başlandı.
Charles Worthington Şampuan Denemek için en küçük boyunu almıştım. İki yıkamaya ancak yetti ama pek bir etkisini göremedim. Bir daha almam büyük ihtimalle.
Isana El Kremi Yazısı için tık tık
Koleston Boya 5/5 Maun Komple boyamadım saçlarımı. Sadece güneşli havalarda hoş dursun diye ara ara boyadım. Güzelde oldu. Birkaç ay sonra yine bu rengi tazeleyebilirim.

Benim bitirdiklerim bu şekilde. Ürünlerde ilgili sormak istedikleriniz varsa buyurun :) Önerilere açığım.

6 yorum:

  1. İyi bitirmisin yenileri gelsin öyleyse(:
    İsananın kokusu çok kötüymüş ben alırken koklamadım güzeldir diye,ki normalde kokusuna bakmadan almazdım demekki çok güvenmişim markaya,berbattı ya dün ellerime ilk kez sürdüm kokladığım an başım ağrıdı allahtan sonradan hafifleyip azalıyor kokusu bir dahada alınmıycak bir ürün!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kokusu biraz rahatsız edici gerçektende :/

      Sil
  2. Watsons'un saç cilasını merak ediyordum bende. Umarım ürütimi bitmez ben daha kullanmadım kiii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tek benim bayıla bayıla kullandığım yoğurtlu-çilekliyi kaldırmışlar sağolsunlar :)

      Sil
  3. çok şey bitirmişsin, maşallah, darısı benimkilerin başına :)
    1000 ml duş jelini ben de merak ediyorum, alıyım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al al pişman olmazsın canım,kokuları bir harika :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...