Bu Blogda Ara

26 Mayıs 2013 Pazar

Mayıs Ayı Bitenler Sepetim

Yine içerisinde makyaj ürünü bulunmayan bitenler yazımdan herkese merhaba.
Gliss stoğum yavaş yavaş tükeniyor. Şampuan ve Saç kremi yazım için tıklamanız yeterli. Her bitenler yazımda olan Nivea yüz yıkama jeli. İndirimden 2 tane yedeklendi. Şelale asetonu severek kullanıyorum. Birkaç ürün daha denedim ama hepsi tırnaklarımı kuruttu. Severek kullanıyorum. Yenisi alındı bile. Nivea Burun Bantları arada kullanıyorum. Kömür tozu içerenlere geçmek istiyorum. Daha etkili olduğunu duydum. Radical El ve Ayak Bakım Tozu severek kullandım en kısa zamanda yedeklemem gerek. Harika kokuyorlardı.
Schwarzkopf Got2b Saç Köpüğü kullandığım en harika kokan köpük! En kısa zamanda yenisi alınacak. Yazısını yazacağım. Nivea Deodorant kokusuna bayılıyorum. Yenisi alındı, açıldı bile. Avon Parfüm indirimde görürsem tekrar alabilirim. Tam yaz aylarında kullanmalık bir kokusu var. Roc Makyaj Temizleme Sütü memnun kalmıştım. Tekrardan alabilirim. Şuanda yeni bir tane kullanıyorum ama. Benri ve Watsons Pamuk Bu ay çok fazla pamuk kullanmışım. Watsons marka olanı daha çok beğendim. Benri çok sert geldi bana. Uçuk bir indirim olmadığı süre almam.

Bitenlerim bu kadar :) Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman buradayım.
Herkese iyi pazarlaar.

10 yorum:

  1. tebrikler tatlım. bende bi ara roc un temizleme sütünü kullanmış ve memnun kalmıştım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Roc ürünleri genelde iyi çıkıyor gerçekten de canım

      Sil
  2. Bir de ben bitirsem ne güzel olacak:) nivea temizleme bantlarını ben de kullanıyorum fiyatına göre çok başarılı bulmuyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzde elli indirim zamanı alıyorum bende genelde :)

      Sil
  3. Nivea'nın T-Bölgesi temizleme bantlarını kullanmayı bende seviyorum da, indirimdeyken alıyorum bende,Yoksa fiyatına göre uygun değil gerçekten =)

    YanıtlaSil
  4. Nıveanın temizleme jelını bende kullanmıstım hatta tamamen bıtmesın dıye sonlara dogru bıraktım özledikce donerım düşüncesiyle :) gercekten güzel bir ürün

    http://suvemakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimleri kaçırmayıp stokla canım sende :)

      Sil
  5. Gliss kesinlikle güzel bir marka,elsevede güzel bu iki markaya hastayım!!Watsons pamuklarını beğenmiyorum ben çok dağıldılar yüzümde :/Güzel bir bitiriş olmuş:P darısı yenilere diyorum ;}}

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tam tersi watsons yuvarlak pamuklarını seviyorum :) Hepsi biter yenileri gelir umarım canım

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...