Bu Blogda Ara

28 Nisan 2013 Pazar

Yenilikler

Anneler Gününün yaklaşmasıyla kafamda almam gerekenleri yavaş yavaş listelemeye başladım. Bunları blogumun sağ tarafında bir bağlantı olarak paylaşıyorum sizinle. Devamlı güncel tutmaya çalışıyorum.
İndirimden şimdilik bunları almayı düşünüyorum. Ancak o zamana kadar bu listeye eklenecek bir sürü şey olacaktır eminim :) Hatta listede olmayan şeyleri bile alacağım mutlaka. Peki ya indirim olmazsa? Büyük hayal kırıklığı olur benim için. Bir çok insan içinde bu şekilde olacağına eminim. Zaten yıl sonuna kadar görüp görebileceğimiz son büyük indirim olacak büyük ihtimalle. Eğer yapılmaz veya saçma sapan kampanyalar yapılırsa kazancının çoğunu bayanlardan sağlayan mağazalara büyük tepki doğacaktır. Bakalım bekleyelim görelim. Alınacaklar listesi uzar gider daha :)

Eski headerımı değiştirdim bugün. Kendimi daha iyi anlatan birşeyler hazırladım. Sizce nasıl olmuş,eskisine geri dönsem mi?


19 yorum:

  1. Anneler günü bende the balmlara yöneleceğim :)))) bekliyorum sabırsızlıkla indirimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Standı boşaltmayı düşünüyorum bende :)

      Sil
  2. Kadınlar Gunundeki gibi bir indirim yapmasınlar da bu sefer. Nasıl saçma bir indirimdi o ya. zaten maybelline loreal ve max factor standları da bomboşstu. umarı bu sefer güzel indimler olur ki alacaklarımızı alabilelim. bende başladım bu arada liste yapmaya=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Liste işi güzel ya :) Alacaklarımı unutmuyorum,almayacaklarımı da alıyorum :D

      Sil
  3. Gratis'in yeni broşüründe indirimler yazmıyor. The Balm'ın maskaralarında %15 indirim varmış sadece. Günlük olursa habersiz yani süper olacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %15 çok az,anneler gününde %50 isteriz :D

      Sil
  4. header çok güzel olmuş ellerine sağlık :) anneler günü indirimleri umduğum gibi olmazsa benim içinde büyük hayal kırıklığı olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim,umarım güzel indirimler görürüz :)

      Sil
  5. Güzel marjinal bir başlık olmuş sen bu başlığı sevdiysen gerisine dönmeyi zaten istemessin ki:) Ecotools'da öyle anormal derecede 20TL leri bulan bir indirim görmedim hiç hala 30-35 TLler arasında mekik dokuyor ama genede alırsın tabi bütçen yeterliyse.Benim tepkim 2.ürüne %50 ler gıcık oluyorum onlarda!!!belki bir tane almak istiyorum resmen 2.yide al öyle indirim yaparız diyorlar zorundamıyım yani:)
    sevgiler❤

    YanıtlaSil
  6. The Balm'dan bir şeyler kapacağım bende.
    Ecotools fırçaalaarda indirim olursa iyi olur yoksa Ebay'e başvuracağım. :)
    İyi bir göz makyaj temizleyici almak istiyorum bende artık.

    Header çok güzel olmuş canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balm standları bomboş olacak gibi :))
      çok teşekkürler canım

      Sil
  7. ecotools fırçalar benim de aklımda, frat boy kadar cabana boy'u da öneririm theBalm'dan. indirim olursa ikisini de kaçırmamak lazım.

    kimyager ya da kimyayla alakalı bir şeyler olduğunu tahmin etmiştim zaten, bu balon joje nereden geliyor diye mesaj atıcaktım az daha :) bir kimya mühendisi olarak header'ını çoook beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim :) ay lav organik kimya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa tanıştığıma çok çok memnun oldum o zaman canım :))

      Sil
  8. bende göz makyaj temizleyicisi olarak la rochenin repisistimeyi ya da bioderma H2Oyu istiyorum.The balmdan yeni gelen far bazı ile meet mat2 yi de listeme ekledim. Gratisin kataloğuna baktığımda the balmda doğru dürüst indirim bile yoktu :( belki tam anneler gününde bizi şaşırtıp yüzde elli yaparlar kim bilir. Biran önce almayı düşündüklerine kavuşursun inş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi blogda okudum şimdi adını hatırlamıyorum ama güzel bir indirim olacakmış hemde 1 gün sürmeyecekmiş ;)

      Sil
  9. dermokil de şu an indirim var diye biliyorum :) bu Arada ben görevlilerle konuştuğumda the balm da indirimin olacağını zaten söylediler o kesin arkadaşlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsini toptan alıyım dedim canım ya :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...