Bu Blogda Ara

4 Nisan 2013 Perşembe

Essence Far Bazı: I Love Stage

Bu aralar ne kadar çok Essence yazısı yazmışım. Alışveriş yapmaya biraz ara versem iyi olacak galiba :)
Bu bazı almamın tek bir nedeni vardı. Bir türlü kullanamadığım Essence tekli farların kalıcılığını ve belirginliğini arttırmak. Umduğumu buldum mu peki? Kesinlikle!
Fırça ve rengi bu şekilde. Sürerken dikkat edilmesi gereken tek şey fazla kaçırmamak. Az miktarda sürüp dağıtmanız yeterli oluyor ve tamamen ciltle bütünleşiyor. Hemde oldukça bereketli,uzun süre kullanılır.
Alırken pek fazla beklentim yoktu ama şimdi günlük makyajımın vazgeçilmezi oldu. Hele şu bir haftadır süren sıcak havalarda kurtarıcım oldu desem yeridir. Far sürmeyecek olsam bile kullanıyorum. Göz kapağımdaki cilt tonunu eşitliyor ve daha hoş görünmesini sağlıyor. Bir nevi göz fondöteni yerine kullanıyorum yani :) Biterse yeniden alacağım ve tavsiye edeceğim bir ürün.

16 yorum:

  1. Hımmmm.Benim de elim bu ürüne gidip geliyordu.
    Tavsiye ediyorsan alınacaklar listeme ekliyorum.
    Güzel günlerde kullanman dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sende benim kadar beğenirsin,ben çok çok memnun kaldım.

      Sil
    2. ben hiç memnun kalmadım. gün içinde topaklanma yaptı kuru havalarda dışarda kalırsanızda pul pul dökülüyor aydınlatıcı olarak kullanmak istersenizde aydınlatmak şöyle dursun grileştiriyor çok dertliyim çok=)) daha öncede yazmıştım yazısını ve birde eğer kuru bir göz çevreniz varsa dahada kurutacağına emin olabilirsiniz

      Sil
  2. far kullanmayı beceremeyenlerdenım o nedenle hıc ısıme yarayacak bır urun degılsede nadıren surdugumde de cabuk ucup dokuluyorlar alum tozlar ama dusunulebılır bır urun olmus o zaman ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanışlı bir ürün evet haklısın :)

      Sil
  3. Aa ben unutmuştum bunun varlığından habersizdim bak,bugünkü yazımda rivalin far bazı vardı bende sana onu tavsiye ederim tabi bunun sürümü daha rahat daha hijyen açısından güzel onuda bir dene derim,beni baz bitmeye yakın bunuda alayım deneyeyim bari canım tişekkürler,begüm beğenmemiş ama aklımda onda kalmadı değil hani beni göz çevremde kuru:(Deneyipte beğenmessem kullanamassam da çook çok üzülürüm!

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok uzun zaman önce almıştım ama eski bazım kuruduğundan bunu yeni açtım :) Umarım ben de severim :)

    YanıtlaSil
  5. ben de severek kullanıyorum bu ürünü iyi günlerde kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  6. I use the same base and I have to say that it is such a great product! I like it:)

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...