Bu Blogda Ara

19 Nisan 2013 Cuma

Elseve Komple Onarıcı 5 Yıpranmış,Cansız Saçlar

Bu aralar saçlarımla başım belada resmen. Watsons raflarında bir türlü yoğurtlu-çilekli saç cilasını bulamıyorum. 3 tane şubesine baktım hepsinde de sonuç aynı. Görevlilerinde  bir şeyden haberleri yok. Anlaşılan şampuan ve cilaların kaplarını değiştirelim derken yoğurtlu olanı kaldırmışlar.
Yeni bir şeyler bulmam gerekti. Gözüme ilk çarpanda bu oldu;
 Sağdaki maskesini deneyerek başladım bu seriye. İlk yıkamadan itibaren fark ettim ki saçlarımı harika yaptı! Yumuşacık oldular, kolay şekil aldılar ve mis gibi kokuyorlar. Ancaaak... 3 kere yıkamama rağmen kutunun dibini gördüm. Saçlarım uzun olduğundan çok fazla kullanmam gerekti. 
Ertesi gün şampuan ve sıvı saç kremini aldım. Şampuanından öyle çok çok memnun kalmasam da güzel yani yumuşacık yaptı yine. Kokusu da çok hoş. 
Ve sıvı saç kremi. Hiçbir etkisini görmedim. Sabah kuru saçıma tazelemek için sıktım ama fayda etmedi. Seride beğenmediğim tek ürün bu oldu.

Komple Onarıcı 5 serisini sıvı saç kremi dışında beğendim. Ama sanki benim istediğim bu değil gibi. Ben doğal,kıvır kıvır saçlarımı istiyorum. Bunlar sadece banyo sonrasında bana istediğimi veriyorlar. Ertesi gün yine sönük saçlarım geri geliyor.

Ama ben derdimin devasını buldum. Çok yakında paylaşacağım sizlerle, beklemede kalın :)

6 yorum:

  1. ben de bir saç bakım maskesi arıyorum bunu denicem mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırf kokusu için bile denenebilir,umarım beğenirsin sende canım :)

      Sil
  2. derdinin devası için beklemedeyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birkaç gün içersinde yazısını yazıcam mutlaka :)

      Sil
  3. Bendede şampuanı var şuan diğerlerini merak ediyordum bakıcam o zaman :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...