Bu Blogda Ara

20 Ekim 2013 Pazar

Pazar Köşesi: Tuğçenin Kaleminden


Bugün sizlere OjeBalonjoje - Acemi Kimyagerin Günlüğünden sesleniyorum! :)

Merhabalar! 

Daha önce blogumda yer verdiğim bir üründen sizlere bahsetmek istiyorum. Hepimizin bildiği, ürünlerine ve ambalajlarına bayıldığı The Balm markasının Time Balm Face Primer'ından bahsedeceğim. 




Özel günlerde veya makyajı cildinizde uzun süre korumasını istediğiniz zamanlarda pudra ile sabitlemek dışında makyaj yapımına başlarken primer/baz kullanmanızı öneririm. Primer ile gözenekler daha küçük bir görünüme ulaşır ve makyajı cildinizde uzun süre korumayı sağlar.




The Balm The Balm Face Primer; silikonumsu, yumuşak bir kıvama sahip ve cilde yaymak çok kolay. Azıcık bir miktar bile bütün yüze uygulamaya yetiyor. Cilt tipinize göre tek başına kullanmak mümkün. Yapısı itibariyle cildi kurutmuyor ama aşırı kuru bir cilde sahipseniz nemlendiricinizi uyguladıktan sonra biraz bekleyip yüz bazınızı uygulayabilirsiniz. Ben elimle sürüyorum tabii fırçayla da sürmek mümkün tercih sizin! :)

Kullanım ömrü 6 ay ve oldukça bereketli bir ürün olduğundan 6 ay gibi bir sürede bitirmek mümkün değil. Daha doğrusu ben 6 ay gibi bir sürede bitirmeyi başaramadım ama siz bitirmeye çalışın! :))

Primer cilde zarar verir mi? Yada sivilcelenme oldu mu? Diye merak edilecek biliyorum ve hemen merakınızı gidermek istiyorum! Kullandığım süre boyunca cildim herhangi bir reaksiyon göstermedi. Yalnız bu tarz ürünler gözenekleri tıkayabildiği için kullanım sonrası cildi iyice temizlemek gerekiyor.

Sevgili Elif'e blogunda bana yer verdiği için çok teşekkür ediyorum. Beni ve Elifi takip etmeyi unutmayın!

Renkli Günler!
Tuğçe'nin Kaleminden Sevgiler...
_________________________________________________
Tuğçe'ye yazısı için çok çok teşekkür ediyorum, teklifimi kırmayıp kabul etti. Onun yazılarını okumayı gerçekten özlemişim.
Eğer Tuğçe'yi Bloglovinden takip etmek isterseniz tık tık
Facebook sayfasını beğenmek isterseniz tık tık
Instagram'dan takip etmek isterseniz tık tık
Twitter'dan takip etmek isterseniz de tık tık lamanız yeterli.

Bir sonraki hafta Makyaja Yeni Başlayan Kız sizlere olacak.

2 yorum:

  1. İndirimde tamamen yağmalanmış olan bir üründü. Gratis Bahariye mağazası ise kendilerine bu bazdan yaklaşık 6 aydır hiçç gelmediğini iddia etti. Garip bir durum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 aydır bayağı güzel stoklamışlar demekki. Her indirim zamanı aynı manzara. Artık bitiyor mu stok mu yapılıyor bilemiyorum canım

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...