Bu Blogda Ara

14 Ekim 2013 Pazartesi

Nivea Essential Care

Merhaba
Soğuk havaların yaklaşması ile hem ellerimde hemde dudaklarımda çatlaklar ve kuruluklar oluşmaya başladı. Rüzgarlı havalarda kuruyan dudaklarımı devamlı ıslattığım için devamlı çatlak sorunu yaşıyorum. Yapmamam gerektiğinin farkındayım ama alışkanlık gibi bir şey oldu.

Pek çok Nivea ürününe bayıldığım gibi yine bir Nivea'dan bahsedeceğim size.
Nivea Essential Care

Ambalaj kısmını bu sefer es geçiyorum. Klasik ruj :)

Rengi beyaz. Beyaz renkli olan ürünler renklendirici içermediği için gözüme daha masum görünüyor nedense. Malesef içeriğini bilmediğim için o kadar çok masum mu değil mi emin olamıyorum. Keşke kabının arkasını okusaydım ilk aldığımda. İçeriğine bakmak hiç aklıma gelmedi. O zamanlar paraben hastalığın yoktu sanırım.

Yumuşak ve kolay sürülen bir yapısı var. Sürdüğünüz anda biber kızartması yemiş gibi parıl parıl parlayan dudaklarınız olmuyor. Ki ben bu özelliğine bayılıyorum! Bir nemlendirici de en nefret ettiğim özellik parlaması. Renk verme konusunda biraz daha iyimserim.

Genellikle gece yatarken kullandım ve dudaklarıma bol bol sürdüm. Sabah uyandığımda dudaklarım kremi emmiş ve nemli oluyor.

Ben bu ay bu ürünü Project Pan #Ekim2013 yazıma eklemiştim ve bitirdim. Bitirme projesine koymamın nedeni beğenmemiş yada bıkmış olmam değil. Bir an önce bitirip gözümü dikmiş olduğum Burt's Bees'e kavuşmak için. Artık bitirdiğime göre yakın zamanda kavuşabilirim.

Eğer renk vermeyen, nemlendiren ve ışıl ışıl bir dudak vaat etmeyen uygun fiyatlı bir nemlendirici arıyorsanız tavsiye edebilirim.

7 yorum:

  1. Niveanin lipbalmlari efsane zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım. Hemde oldukça iyiler :)

      Sil
  2. Herksin sahip olduğu ilk lip balm sanırım niveadır. Eminim benim gibi bir çok kız küçükken okula gitmeden önce, niveanın meşhur vişneli lip balmını sürüyordur :) Benimde gözüm bu aralar burt's bees de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ahh :( O vişneli olanı geçen ay attım çöpe,son kullanma tarihi geçeli seneler olmuş :(

      Sil
  3. İlk göz ağrım, hem de tam bu essential olan :)

    YanıtlaSil
  4. İlk göz ağrım hem de bu essential olan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...