Bu Blogda Ara

29 Ekim 2013 Salı

Mamacim.com Alışverişim

Merhaba
Dermokozmetik ürünlerimi alacağım yepyeni bir site buldum; www.mamacim.com. Boş zamanımda pc başına oturdum ve almak istediklerimi aklınıza gelecek bütün alışveriş sitelerinde arattırdım. En uygun fiyatlı ve düşük kargo ücretli olarak buradan alışveriş yaptım ve merakla kargomu beklemeye başladım. Siparişimi akşam verdiğim için kargom 2 gün içerisinde elime ulaştı.
Uzun zamandır güneş kremi olarak Roc kullanıyordum ama Avene markasının 4-5 tane tester ürününü kullandıktan sonra tam boyunu almak istedim. Yanında da aynı serinin yüz yıkama jelinin deneme boyu vardı. Zaten tam boyunu kullanıyordum bunu da seyahatlerde kullanırım. Birde plaj havlusu hediyesi vardı ama annem aldı sanırım onu meydanda görünmüyor :) Bioderma Sensibio Rich kremi annem ile beraber kullanıyoruz. İkimizinde cildi aşırı hassas ve kırmızı. Bu ikinci kutumuz çok memnun kaldık. Bittikçe almaya devam edeceğiz sanırım. Eğer merak ederseniz söylemeniz yeterli. Sizin için detaylı yazısını mutlaka yazarım. Ve son olarak uzun zamandır gözümü diktiğim Burt's Bees Bal Özlü Dudak Nemlendiricisi'ne kavuştum! Hemde yarı fiyatına ;)
Ve bir sürü tester yollayarak bir kez de bonkörlüğü ile kalbimi kazandılar.

Ben bu siteye bayıldım! 
Kargo tamamlama derdi yok çünkü sadece 2 lira. Hem uygun fiyatları, hem paketlemeye gösterdikleri özen ve kargo hızı hemde her alışverişte yolladıkları testerlar ile benden tam puan aldılar.

11 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım, gerçekten kargo fiyatı ve hediye ürünleriyle cazip bir siteymiş :) Benim cildimde aşırı hassas Bioderma Sensibio Rich kremi çok merak ettim, yazısını yazarsan çok makbule geçer, elimdeki kremim birkaç haftaya bitti bitecek ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzelim :) Elbette en kısa zamanda hemen yazısını yazarım

      Sil
  2. En sevindirici olanda testerlar :)) güle güle kullan şekerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minik mutluluklar :P Teşekkür ederim canım benimm

      Sil
  3. Mamacım'dan ben de bir kere alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım :) Güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Sende güzel günlerde kullan aldıklarını

      Sil
  4. Bir sonraki alışverişimde bu siteyi değerlendireceğim, son birkaç seferdir turuncukasa dan aşıiveriş yapıyorum. Onlar hiç numune yollamıyor =( güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşırı bir indirim yapmadığı sürece oradan alışveriş yapmıyorum canım,pek memnun kalamadım :/

      Sil
  5. Tam sensibio Rich i ne amaçla kullanıyor acaba diye düşünüyordum ki yazısını yazabilirim demişsin :) benim yüzümde de özellikle yanaklarımda kızarıklıklar oluyor merak ettim doğrusu :') aldıklarını güle güle kullan umarım memnun kalırsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı dertten bende de var inan :) En kısa zamanda yazarım yazısını,çok teşekkür ederim canım

      Sil
  6. Lovely blog and nice post !

    Do you want to follow each other? :)
    fantasyfashioned.blogspot.de
    xoxo ♥

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...