Bu Blogda Ara

12 Ekim 2013 Cumartesi

Gratis Alışverişi: Sadece İhtiyaç

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba
Bayram alışverişleri sürüyor ve ben alışveriş yazılarınızı büyük bir zevkle okuyorum. Bu aralar ihtiyacım olmayan, denemek istediğim hiçbir ürünü almıyorum. Amacım stokta olan ürünleri bitirip merak ettiklerimi ve ihtiyaçlarımı yılbaşı indiriminden almak. O zamana kadar prensibim "yalnızca ihtiyaç alışverişi". Ama siz alışveriş yazılarınızı yazmaya devam edin. Ciğerci kedisi gibi bakmak hoşuma gidiyor :)

Bugün ilk olarak Gratis'e uğradım. Almam gereken bir iki şey vardı.

Olay Jel Nemlendirici ayıla bayıla kullandığım bir ürün. Bir kutuyu bitirdim bitenler poşetine ekledim bile bu ikinci. Eğer yağlı ve karma bir cildiniz varsa mutlaka deneyin. 7 lira civarına denk geldi. Kotex'te de %40 indirim vardı. 4,2 lira gibi oldukça uygun bir fiyata aldım.

Böyle minnacık bir alışveriş oldu benimkiside :)

16 yorum:

  1. Benimde karma- yağlı bi cildim var sebamed in nemlendirici kremini kullanıyorum. Çok memnunum ama bunu da deneyebilirim. Yağlandırmıyor değil mi? Geçenlerde diadermine krem aldım ve annemlere verdim. Kız yağlandırmaz dedi ama yüzümü yıkayıp kremi sürdükten sonra yağlı his başlıyor ve hiç geçmiyordu. Sebamedden çok memnunum ama dediğim gibi yağlandırmıyorsa denerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanki yüzüne su sürüyormuşsun gibi hissediyorsun canım. Anında emiliyor ve hiç yağlandırmıyor :)

      Sil
    2. Bende gratis ve watsons ı bu indirimde yağmaladım diyebilirim :) far paletleri bb kremler falan biraz fazla aldım gibi geldi ama ben elimdeki bitmeden hiç bişey almam tek tesellim bu :) Kremi hemen yarın gidip alıyorum, teşekkürler :)

      Sil
    3. Sen aldıklarını yorumla bende yılbaşı indiriminden beğendiklerini alıyım :p

      Sil
  2. Ben de Koteks aldım, bir de benri makyaj temizleme pamuğu, ikizlerim için nivea şampuan ve Balm'ın Nude Tude far paletini aldım Gratis'ten.
    Watsons'tan da rexona deodorant (eşim için), Rimmel Kate ruj ve niveanın yeni duşta kullanılan nemlendiricilerinden aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel günlerde kullan canım hepsini :) Pamuk almayı unutmuştum bak iyi ki söyledin

      Sil
  3. Güle güle kullan canım :)) En iyisini yapmışsın sadece ihtiyaçlarını alarak:) Nasıl olsa indirimlerin ardı arkası kesilmiyor maşallah:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol güzelim :) En azından bir sonraki indirime kadar elimdekiler bitsin

      Sil
  4. bende yedekleme işlemi için gttim :D ama geç kalmışım balm shelterıma kavuşamadım :D bende bu kremi severek kullandım ama yanaklarımda hafif kuruluk yaptığını gözlemledim :) daha yazısını yazamadım :( güle güle kullan tatlım iyi bayramlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balm shelter alamadın diye üzülme bence canım pekte güzel değil inan çizgi çizgi oluyor hep :/ Sende güzel günlerde kullan aldıklarını,iyi bayramlar :)

      Sil
  5. olay kremi bende seviyorum :D

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  7. iyi gunlerde kullan:) olay'i merak ettim memnunsun demek ki ikincisini almıssın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok memnunum hemde canım harika bir krem gerçekten, çok teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...