Bu Blogda Ara

31 Ekim 2013 Perşembe

Ekim Ayı Bitenler

Merhaba
Sonunda en sevdiğim yazıyı yazma zamanı geldi! 
Bayılıyorum bitenler yazılarına; hem yazmaya hemde okumaya. Sizin bitip çöpe giden ürünlerinizi okudukça bende bir ferahlama oluyor sanki. Sizi daha fazla sıkmak istemiyorum ve hemen bu ay neler bitirmişim kısa kısa bahsetmeye başlıyorum.
Severek kullandığım Head&Shoulders Badem Yağlı Saç Kremi'ni geçen ayki bitenler yazımda da görmüştünüz. Bu ay bir kutu daha bitirdim. Saçlarımın alışıp olumlu etki vermemesinden korktuğum için bu ay farklı bir saç kremi kullanacağım. Yves Rocher Orange de Floride Duş Jelini severek kullandım. Buram buram portakal kokusu biraz ağır kaçsada güzeldi. Head&Shoulders Badem Yağlı Saç Maskesi yine sevdiklerim arasında. İkinci kutumu açtım bile. Nivea Duşta Vücut Kremi'ni ilk çıktığı zaman almıştım ancak bitirebildim. Yaz mevsiminde kullanılacak bir ürün değildi bana göre. Soğuk havalar bir gelsin de belki tekrardan alabilirim. 
Watsons Ballı Saç Cilası'nı öylesine denemek için almıştım. Daha önce yoğurtlu olanını bayılarak kullanıyordum ama sağolsunlar ambalaj değişikliği ile yoğurtlu olanı da raflardan kaldırmışlar. Ballı olanını sevmedim. Saçıma hiçbir etkisi olmadı. Avon Argan Saç Serumu'nu yine gördünüz bitenlerimde. Sanırım bu üçüncü şişem. Son bir kaldı stokta. Rival de Loop El Peelingi çok çok güzeldi. Dolapta unuttuğum için bitirmem uzun sürdü biraz. Son Nivea Göz Makyaj Temizleyici'mi de bitirdim, çok mutluyum! Gözlerimi yakıyor bir daha almam. Yarım kalan Nivea Maskeler... Üsttekinin adını bilmiyorum ama üzerindeki şekli görün diye koymak istedim. Hiç beğenmedim. Suratıma çok yoğun krem sürüyormuş hissi veriyor ve çok zor durulanıyor. Alttaki Peel Of Temizleme Maskesi'ni severek kullandım. Soyulan maskelerdendi. Şu Nivea maskelerin böyle minik paketlerde olmasını sevmiyorum. Keşke tüpte olsalar.
Cettua Siyah Nokta Temizleme Bantları'ndan evde yarım yarım iki kutu buldum. Rafın en arkasında kalmışlardı. Annemle beraber kullandığımız için bir ay içinde bir kutuyu bitiyor hemen. Yves Rocher Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi'ni beğendim. Ama fiyatı biraz fazla tuzlu. Yüzde elli indim olursa bir daha alabilirim büyük ihtimalle. Radical Ayak Tuzu hem manikür suyu hemde ayak banyosu olarak kullandım. Güzeldi de,bir kez daha alınır.
Geçen ay yarıladığım Oriflame El Kremi'ni bu ay bitirdim. Kokusu çok güzeldi, hemen emiliyordu. Tüpün üzerinde el kremi yazsada losyon kıvamındaydı. Tam boy Vaseline El Kremi'ni bitirdim. Fena sayılmazdı. Nivea Essential Care Dudak Nemlendiricisi'ni nasıl bitirdim hiç anlayamadım. Tebrik ediyorum kendimi. Roc Güneş Kremi tüpü tabiki bu kadar küçük değil. Son zerresine kadar kullanmak için ikiye kesip sonra birbirinin içine geçirdim. Ondan böyle minik görünüyor. Avene kullanmaya başladım. Bir daha Roc'a döner miyim emin değilim :/ Yine nasıl bittiğini anlayamadığım bir ürün daha; Olay Jel Nemlendirici. Çok çok sevdim. İkinci kutumu indirimden alıp kullanmaya başlamışken yeni bir nemlendiriciye geçtim şuanda :) Azıcık beklesin havalar ısınınca yeniden kullanırım. Ve bittiğine şükrettiğim parfüm; Pur Blanca. Hiç sevmedim! Her sıkışımda öksürttü beni.
Yine biten poşet pamuklar ve makyaj düzeltme pamukları.

Bu ay benim bitenlerim bu kadar. Peki ya siz neler bitirdiniz ve memnun kaldınız ya da yeni keşif ettiniz? Bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Eğer bitirdiklerim hakkında sormak istediğiniz bir şeyler varsa yine buralardayım.

Güzel günler :) Kasım ayında umarım daha çok şey bitiririz.

12 yorum:

  1. ben pur blancayı severek kullanmıştım eskiden :) nivea duşta kremi geçen watsons indirimde alıp alıp bıraktım, belki alırım bir dahaki indirimde kış yaklaştı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemekte fayda var,bence kışın çok daha memnun kalabiliriz :)

      Sil
  2. Benimde sevdiğim yazılardan biri bitenler :) Okurken çok eğleniyorum.
    Watsons ballı maskeyi şuan kullandım ve memnunum ben ama :// Saç yapısıyla alakalı olabilir senin sevmeyişin. Her ürün hepimize iyi gelmiyor ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım,ben öylesine sürdüm resmen saçıma :/

      Sil
  3. Ohh dolu dolu bıtenler olmus gelsın yenılerı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu indirimler bitmezse gelmesi yakındır :P

      Sil
  4. tebrikler:)benim bitenler de yazilarini bekliyor.benimkinde de oriflame el kreminin aynisi var.tam bitiremedim ama canim simdiye kadar kullandigim en kötü kremdi.ne oyle ya.bayiliyorum ben de bitenler yazilarina.daha nice bitenlere:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah güzelimm :) Merakla bekliyorum seninde bitenler yazını

      Sil
  5. Ohhh, ne güzel bir dolu ürün bitmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darısı Kasım ayının başına artık :P

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...