Bu Blogda Ara

24 Ekim 2013 Perşembe

Dia Kıvırcık Saçlar İçin Saç Köpüğü

Merhaba
Öğrenci dostu market Dia'lar kapanıyormuş malesef. Ve hemen hemen bütün Dia marka ürünlerde indirim var. Duş jeli, el kremleri, dudak balmları vs vs. Pamuklar bitmişti malesef çok üzüldüm :( Ama köpükleri görünce denemek amaçlı elim direk saç köpüklerine gitti.


Ürün 300 ml'lik ve sağlam bir ambalajı var. Hemen eğilip bükülenlerden değil. Diğer saç köpüklerine göre sanki birazda uzun ambalajı.

Uygularken ellerime yapış yapış bulaşmıyor; artı puan. Banyodan sonra nemli saçıma uyguluyorum ve vigo ile kurutuyorum. Ve sonuç mükemmel! Şimdiye kadar kuaförde satılan yarım metre uzunuluğunda olan saç köpüklerinden bile kullandım ama o bile bunun kadar olamadı. Saçı, dalgaları, buklelerinizi sertleştirmiyor. Ki bu benim bir köpükte aradığım ve en sevdiğim özellik.

Rahatsız edici bir kokusu yok. Herkesin kolaylıkla kullanabileceğini düşünüyorum.

Kıvırcık saçlar ve hacim köpüğü olmak üzere iki çeşidi var. Hacim için olanını da aldım ama daha deneme fırsatım olmadı.

Ve fiyatı... Benim bu ayıla bayıla kullandığım ve 7 tane stok yaptığım saç köpüğünün fiyatı 1,99 lira! Eğer çevrenizde Dia varsa ve kıvırcık/dalgalı saçlara sahipseniz denemenizi tavsiye ediyorum.

En azından ben başka Dia'larda ki köpükleri alana kadar gidin siz alın. Bizim evin oradakini bitirdim de :)

6 yorum:

  1. diasadan çok alışveriş yaparım ama bu köpüğü nasıl farketmedim ben. Halbuki benim en yakın arkadaşım saç köpükleridir. Diasaların kapandığını bilmiyordum ilk senden duydum hemen koşup indirimli ürünleri kapmalı o zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yeni farkettim canım,daha önce hiç gözüme çarpmamıştı :) Seninde yorumlarını merakla bekliyorum

      Sil
  2. Nice Blog :)

    Wanna follow each other on GFC, Bloglovin, Facebook or Twitter???

    Just let me know and I will make sure to follow ya back
    xoxo

    YanıtlaSil
  3. Dia'nın kapandığını bilmiyordum çok şaşırdım!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...