Bu Blogda Ara

23 Ekim 2013 Çarşamba

Akşam Rutinim #Ekim2013

Merhaba
Havaların bir gün sıcak bir gün soğuk ve rüzgarlı olması nedeniyle cilt bakım rutinim tam rayına oturmadı bu sıralar. Soğuk havalara uygun krem ve temizleyicilere geçmeden önce ilk olarak elimdekilerden bahsetmek istedim size.

İlk olarak akşamları cilt bakım ve temizliğinde kullandığım ürünlerim;
Her sabah ve akşam nemlendiricimi sürmeden önce cilt temizliğinde Avene Cleanance Gel kullanıyorum. Detaylı yazısını çok yakında yazacağım. Fotoğrafta da belli olduğu gibi uzun zamandır kullanıyorum. Bu aralar tonik olarak Avon Clear Skin Pore Penerating Ferahlatıcı, Sıkılaştırıcı toniği kullanıyorum. 100 ml lik bir ürün olduğu için büyük ihtimalle bu ay biter ve hemen yazısını yazarım. Olay Jel Nemlendiriciden çok fazla bahsettim bu aralar. Hatta Yaz Favorilerim yazımda da bahsetmiştim. İkinci kutum. Tam kışa girmeden sonbaharda da kullanırım ama kış mevsiminde yeni bir nemlendiriciye geçiş yaparım. Son olarak göz kremi olarak kullandığm; Loreal Triple Active. Kullanıp kullanıp bıraktığım bir ürün. Bu aralar yine kullanmaya başladım. İyi mi kötü mü bir türlü anlayamıyorum. Öylesine sürüyorum. Bitsin yeni bir krem bakacağım mutlaka. Tavsiye ederseniz ne de mutlu olurum :)
El kremi, ayak kremi, dirsek kremi, topuk kremi vs vs için kullandığım krem; Vaseline Yatıştırıcı. Aslında kış mevsimi için daha uygun ama uzun zamandır elimde olduğu için artık bitmesini istedim. Büyük ihtimalle bu ay bitiririm. Dudak nemlendiricisi olarak Nivea kullanıyordum ancak oda bitince Pastel'i kullanmak istedim. Gece yatarken de deo kullananlardanım. Bunun içinde Nivea Pure&Natural serisinin yasemin kokulu olanını tercih ettim. Favorilerim arasında yine, çok çok seviyorum. Bioderma Sensibio H2O hem tonik hemde yatıştırıcı olarak kullanıyorum. Daha detaylı yazısını yakın zamanda mutlaka yazacağım.

Benim tam rayına oturmamış akşam rutinimde kullandığım ürünlerim bu kadar.
Söylemek veya eklemek istedikleriniz varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

8 yorum:

  1. Loreal triple active göz kremini bende bir süre kullandım düzenli olarak ve o zamanlar çok seviyordum ve işime yarıyordu ama artık yaş itibariyle daha etkili kremler kullanıyorum. Clınıque markası favorilerim arasında

    YanıtlaSil
  2. Pastelin lip balmları çok güzel görünüyor :) bende bu aralar en çok lip balm kullanıyorum soğuk sıcak rüzgarlı hava çok kötü yaptı :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Avene
    Cleanance Gel i merak ettim yazısını bekliyorum ^_^ yatmadan önce deo kullanmayı ilk defa duydum :) valla ben yüzümü yıkayıp yatmaya üşeniyorum :(

    YanıtlaSil
  4. Nice products!!! I like your blog! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin?
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...