Bu Blogda Ara

28 Eylül 2013 Cumartesi

Eylül Ayı Bitenler

Merhaba
Tembelliğime son vermeye karar verdim ve bugün oturup bitenlerimi fotoğrafladım. Bu ay ki bitenlerimden çok memnunum. Şurada bahsettiğim Project Pan'da pek başarılı olamasam ilk sefer için pekte fena değildim sanırım. Neleri bitiremediğimi görmek isterseniz linke tıklamanız yeterli. Sizi fazla sıkmadan neler bitirdiklerimden bahsedeyim.
Head&Shoulders Badem Yağlı Saç Kreminden çok memnunum. Diğer kremlere oranla çok daha bereketliler. Normalde bir ay içinde en az 2 tane saç kremi bitirirdim ama bu ay sadece bunu kullandım. Severek kullanmaya devam edeceğim. Yves Rocher Ylang Ylang Özlü Duş Jelini kıyıp bir türlü kullanamıyordum. O kadar harika kokuyor ki. En kısa zamanda umarım bir indirim olur. İki tane daha almak istiyorum. Yada 3-4 :) Bitirdiğim ve bayıldığım diğer duş jeli ise Avon Zambak&Gardenya özlü olanı. Garyenya kokusuna asla hayır diyemem. Ve yine Avon Mystique Duş Jeli. Severek kullandım. Denk gelirsem yine alırım. Çok fazla duş jeli bitirmişim. Artık böyle 100-250ml arasında olanlarını kullanmak istiyorum. 1lt olanlar daha ekonomik oluyor ama hep aynı koku bir süre sonra insanı sıkıyor.
Beni performansı ile çok şaşırtan Isana Freh Deo Sprey. İçeriğinde paraben olmayan ve pek çok iyi markaya denk harika bir deodorant. Üstelik fiyatıda diğerlerinin yarısı kadar. Mutlaka yenisi alınacak. Avon Kiraz Çiçekli Saç Tazeleyicisini o kadar çok stok yapmışım ki elimde 2 tane daha var. Çok seviyorum bunu. Nivea Fresh Natural Deodorant sıvı yapısıyla ilgimi çeken ve bütün yaz severek kullandığım bir üründü. Yenisini alır mıyım bilmiyorum. Elimde başka Nivealar var. Onlar bittikten sonra geri dönerim büyük ihtimalle. SarıKız Doğal Maden Suyu Spreyini ikinci kez bitirdim. Bir daha almam. Bu şişemin kapağı kırıktı ve sıkınca içinden çıkan su hemen donuyordu. İlkinde böyle bir sorun yaşamamıştım. Hassas ve her dönem kırmızı olan yanaklarıma iyi geleceğini hiç sanmıyorum.
Cettua T&U ve Burun Gözenek Temizleme Bantlarını herkes gibi bende çok beğenerek kullanıyorum. Elimde yalnızca bir kutu kaldı. Güzel bir Gratis indirimine ihtiyacım var. Loreal Üç Etkili Düzgünleştirici Tonik denemek amacıyla aldığım bir üründü. Ayılıp bayılmadım ama güzeldi. Kokusu itici olmayan, cildi güzel temizleyen bir tonik. Tek eksisi gözenekler üzerinde hiçbir artısı yok (hangisinin var ki!). Nivea Arındırıcı Peeling normalde yüz için ama içeriğindeki tanecikler o kadar sert ki gerçekten yüzüne uygulayıp memnun kalan var mı merak ediyorum. Ben banyoda vücut peelingi olarak kullandım. Gayette güzel oldu,memnun kaldım. Ve bayıldığım bir ürün daha Avon Moroccan Argan Oil Saç Serumu. Kokusu, yapısı, ambalajı,etkisi... Aklınıza gelecek herşeyiyle harika!
Dia'dan aldığım pamuğu çok beğenince Dia Aseton'u da denemek istedim. Ama ı ıhh. Hiç beğenmedim. Yapış yapıştı. Bitirmeye çalıştım ama beceremedim. Gerçekten çok kötü. Petek Gülsuyu'nu aldığımı bile unutmuşum. Son kullanma tarihi geçince oda çöpe gidiyor. Sevmemiştim zaten. Herkesin indirim zamanı aldığı The Foot Factory Foot Soak Mint'i bitirdim. Kokusu, köpürmesi güzeldi. İndirim zamanı yakalarsam alırım. Başka türlü alacağım bir ürün değil. Nivea Göz Makyaj Temizleyicisi'ni sanırım son kez bitirdim. Gözlerimi yakıyor artık. Temizlemesi güzel olduğu halde almam bir daha. Elimde bir yarım daha var o da bittikten sonra başka markaları deneyeceğim. Severek kullandığım Neutrogena Tek Adımda Makyaj Temizleme Jeli bittiğine üzüldüğüm ürünler arasında. Harika temizliyordu makyajımı. Sırf yağsız olduğu için bile bir kez daha alabilirim.
Maybelline BB Krem nasıl olduğunu anlamadım ama bozuldu sanırım. Yapısı bir tuhaf oldu. İçinde yağ olmamasına rağmen sanki yağlıymış gibi yapısı iki fazlı oldu. Kullanarak riske atamam kendimi bu yüzden çöpe gidiyor. D'Sing Parfüm ha-ri-ka! Buram buram yasemin kokuyor. Keşke birazda kalıcı olsaydı :( İpek Makyaj Düzeltme Pamuğunu beğendim. Önüme hangi marka çıkarsa onu alıyorum ama. İlla İpek olsun gibi bir takıntım yok. Şuanda Lilibe'yi kullanıyorum. Selin Limon Kolonyasını çantamda taşıyordum. İçinde limon olan herşey kabulümdür. Yenisini alıp çantama attım bile. Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer uzun zamandır benimle beraberdi. Sık sık kullanarak bitirdim. Kalıcı ve kömür karası bir rengi vardı. Ucu çok çabuk kütleşiyor. Sık sık açmaktan bitti.
Her markadan bir sürü pamuk bitirdim. Benrileri hiç sevmiyorum. İndirimde neden alıyorum onuda bilmiyorum. Tamamen benim saflığım (aptallığım). Wellness Beauty Rossmann'larda satılan banyo tuzları. Malesef evimde küvetim yok. Bu yüzden bunları ayak banyosu olarak kullanıyorum. Mükemmel kokuyorlar! Herhangi bir yumuşatma etkisi yok ama sırf kokuları için bile alınır. Bir paketi 2-3 ayak banyosu için kullanılıyor. Buda 2 liraya alınan bir ürün için oldukça makul bir sayı. Yine her bitenler yazımda olan Benri Törpü. Çok seviyorum bunları. Sanırım stokta sadece 1 tane kaldı. Yeni almam gerek.

Ben yazmaktan yoruldum umarım siz okurken sıkılmamışsınızdır. Bitiyor, söz az kaldı :)

Buda son bitenim. The Balm Sexy Mama
Bu görüntüyü seviyorum!
Dibini gördüğümde hemen biter sanmıştım ama kullan kullan bitmedi. Sonunda mutlu sona ulaştım ve yenisini açtım.

Evet benden bu kadar. Umarım sıkılmamışsınızdır okurken. Sonuna kadar okuyan gözlerinize ve size teşekkür ediyorum.
Sormak istediğiniz bir şeyler olursa buralardayım :)

Mutlu Son

28 yorum:

  1. wovvvv, bir sürü şey bitirmişsin. yves'in duş jellerini maskelerini çok merak ediyorum. Güzel bir indirim bekliyorum :) Argan ve zambak&gardenyalı dus jelini bende severek kullanıurm. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskelerini bende denemek istiyorum. İndirim şart! Sende güzel günlerde kullan canım duş jelini :)

      Sil
  2. Vay be ne kadar çok ürün bitmiş maşallah :) Bir çoğundan da memnun kalman güzel olmuş. Darısı sıradakilerin başına olsun demek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah inşallah canım ya. Hepsi bitsin gitsin yarım olanların :)

      Sil
  3. Bayılıyorum bitenlere :) Çok şey bitirmişsin bu ay tebrik ediyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ay fazla bitti haklısın güzelim bende çok şaşırdım :) Çok teşekkür ederimmm

      Sil
  4. Wuhuu! Çok güzel yazmışsın bitenleri, yerine yenileri hemen gelsin ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifle okuduysan ne mutlu bana :) Aklıma girme ne olur yapma yapma :D

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Çok mutluyumm, kurtuldum fazlalıklardan :)

      Sil
  6. Sonuna kadar keyifle okudum canım sıkılmak ne demek ;) Ama o duş jellerinin dibinde kalmış suyla çalkala kullan ziyan etme :D
    Bu arada Yves Rocher duş jelini not aldım elimdekiler bittiğinde mutlaka deneyeceğim, temizleme bantlarını watsons tan alıyordum onu da bir dahakine gratisten alayım bakalım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya uğraşamıyorum inan :) Yves Rocher duş jelleri bir harika inan bana,bize indirim gerek,bol bol alalım :)

      Sil
  7. Ahh keşke ben de boş kapları saklayabilsem! Ne kadar güzel bir görüntü bu böyle! İyi bitirmeler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu alışverişten sonra verilen gratis çantaları var ya kare olan onlara atıyorum bende :) Odamın kapısına astım. Senden de bir bitenler yazısı okumak isterim ama :)

      Sil
    2. Ben de bunu bekliyormuşum sanırım, hemen annemden geri aldım Gratis poşetini ve makyaj çekmecemin yanına astım! Ben de içine koyacağım bakalım ne kadar başarılı olacağım atmadan :)

      Sil
    3. Sonucu merakla bekliyorum canım :)

      Sil
  8. Ne kadar çok şey bitirmişsin. Yves Rocher duş jelleri ve sarıkız Spreyi ben de denemek istiyordum ama Sarıkız konusunda tereddüt ettim şu an. Avon Argan Yağı'da alınacaklar listemde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarıkız'ı ilk kullandığımda güzeldi ama sonraları resmen buz sıkmaya başladı :S Nedenini bende anlayamadım canım. Argan yağlı serumu deneyip seversin umarım. Ben bayılıyorumm :)

      Sil
  9. Maşallah baya bir ürün bitirmişsin,zevkle okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Sıkılmadan okuduğuna çok sevindim :)

      Sil
  10. Ne güzel şeyler bitirmişsin öyle, gözün aydın. Yazıda çok akıcı olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım hem okuduğun için hemde güzel yorumun için :)

      Sil
  11. OOh süper şeyler bitirmişsin işimede yaradı özellikle ayak jeli aklımda yoktu ama peelıngini indirimde almayı düşünüyorum not ettim şimdi =) Birde Yves Rocher duş jelinin temizlemesi nasıldı ? eğer temizlemesi güzelse banyo sırasında temizlik hissi veriyorsa nemli kremli bir his bırakmıyorsa almak istiyorum o duj jelinide,senin yazından dökülecek sözlere bağlı herşey =}}

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temiz ve miss kokulu bir his veriyor :)) Ben çok severek kullandım. Köpürttükçe banyo harika kokuyor. Bence mutlaka denemelisin canım pişman olacağını sanmıyorum

      Sil
  12. İşte The Balm bereketi! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım,sür sür bitmedi. Görsen bi haftaya biter bu dersin ama :)

      Sil
  13. Senin altına yazıcaktm Yanıtlaya basdım ama olmadı kuşum ya :/ Teşekkürler ozaman canım,gıcır gıcır temizlik hissine güveniyorum hemen ekliyorum alınacakların arasına ,gene bi 2si 10 tl ye indirimi olur herhalde duş jellerinde,işte ozaman kaçırmayız depolarız =}

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O indirim bende bekliyorum,çok ihtiyacım var :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...