Bu Blogda Ara

3 Ağustos 2013 Cumartesi

Watsons Önerileri: Akmayan Yaz Makyajı

Merhaba
Watsons kataloğu yakın zamanda çıktı. Benim katalogda en sevdiğim bölüm makyaj ipuçları verdiği sayfalar. 25 Temmuz-28 Ağustos kataloğunun konusu "Akmayan Yaz Makyajı". Watsons bizler için güzel bir yazı hazırlamış.
Watsons 25 Temmuz-28 Ağustos Kataloğu

Yaz boyunca cildinizi güneşten korurken suya ve terlemeye karşı dayanıklı bir makyaj istiyorsanız ipuçlarımıza göz atın.

Önce cildi makyaja hazırlayın:
Yazın cildinizdeki gözeneklerin tıkanmasına engel olmak için jel formunda bir yüz temizleyici tercih edin. Sonra isterseniz T bölgenize tonik uygulayın ve yüzüne kolay emilen ve matlaştırıcı bir güneş kremi sürmeyi ihmal etmeyin.

Cildinizi renklendirin:
Fındık büyüklüğünde yağsız bir fondöteni burun çevresi ve elmacık kemiklerinize dağıtarak uygulayın. Saç hattı, alın gibi terlemeye eğimli bölgelerde fondöteni sünger yardımıyla cildinize hafifçe yedirin.

Cildiniz parlıyorsa alın, burun ve çene bölgenize transparan bir pudra uygulayın. Eğer cildinizde kapatmak istediğiniz izler veya lekeler yoksa fondöten yerine bronzlaştırıcınızı bir makyaj fırçası yardımıyla dairesel hareketlerle uygulayarak kullanabilirsiniz. 

Yoğun kıvamlı rujlar sıcağın etkisiyle akma ve bulaşma yapabilir. Yazın mat rujlar ve renkli dudak nemlendiricilerini daha çok tercih ediniz. Göz makyajı için yaz aylarında hem kullanımı rahat olan hem de uzun süre dayanıklı krem yada kalem formlu bir far tercih edin. Su geçirmeyen göz kaleminizi kirpik diplerinde ileri geri hareketlerle uygulayın. Kirpiklerinizi çok sertleştirmeden renk ve şekil veren suya dayanıklı maskara ile makyajınızı sonlandırın.

Watsons kataloğunu incelemek isterseniz tık tık

*Yazı içeriği Watsons 25 Temmuz-28 Ağustos 2013 kataloğuna aittir.

4 yorum:

  1. çook güzel bir yazı olmuş canım bende o sayfaları çook seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzelim,çok faydalı şeyler var gerçekten de :)

      Sil
  2. benimde çok dikkatimi çekmişti bu kısmı kataloğun :) gerçekten güzel hazırlamışlar :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...