Bu Blogda Ara

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Oriflame Swedish Spa Arındırıcı Sabun

Merhaba
Sabunlara karşı aşırı bir ilgim başladı. Duş jelinden sonra sabun kullanmaya bayılıyorum. "İkiside aynı şey,bari birini kullan Elif" diyebilirsiniz ama ne yapayım seviyorum. Her ay bir sabun bitirmeye karar verdim. Bu ay bitireceğim şekline bayılıp Oriflame'den aldığım sabun.

Oriflame Swedish Spa Arındırıcı Sabun
Sabunun içeriğinde Hydracare+, nemlendiriciler, canlandırıcı Deniz Yosunu özleri bulunuyor. 

Vaadleri ise;
Arındırıcı sabun cildinize masaj yaparak kan dolaşımının artmasına yardımcı olur, ölü hücrelerden arındırır. İçeriğindeki yumuşatıcı Hydracare+, nemlendiriciler, canlandırıcı Deniz Yosunu özleri ve tazeleyici deniz kokusu ile cildinizin güzelliğini meydana çıkarır.

Sabun şeklinden dolayı gerçekten de kan dolaşımını hızlandırıyor. Almamın asıl nedeni de buydu zaten. Ancak 3-4 yıkamaya (suyun sıcaklığına ve saklama koşullarına bağlı olarak) uç kısımları bitti. Şuan kullandığım görünümü klasik sabun şeklinde.

Kahverengi kısımlar peeling etkisi göstererek ölü hücreleri temizliyor. %100 temizleme sağlaması imkansız ama yine de cildinizin temizlendiğini ve tazelendiğini hissediyorsunuz.

Son olarak nemlendirme ve kokusu... Nemlendirme özelliğini sevdim. Duştan sonra her zamankinden daha yumuşak bir cildim oldu. Paketinde "tazeleyici deniz kokusu" yazıyor ama bana hiç öyle bir koku gelmedi. Rahatsız edici bir kokusu yok yinede. 

Kısacası sevdiğim bir ürün oldu. Katalogda indirim yakalarsam bir daha alabilirim
İndirimli hali 4 lira civarında.

Bu arada okuyup çok beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istiyorum sizinle. Aşağıdaki fotoğraf bir kek yapımına ait değil. Bu şekilde evde doğal ve kaliteli sabun yapmak isterseniz tık tık. Yakın zamanda mutlaka deneyeceğim sizinle de paylaşırım yaptıklarımın fotoğraflarımı.

4 yorum:

  1. Benim de sabunlara merakım var bu ara. Asıl şifayı onların taşıdığına inanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde merakım yeni yeni başladı bakalım ;)

      Sil
  2. Aaa, ben onu masaj aleti sandım, sabunu masaj aleti ile kullanıyor dedim. Sabunun kendi şekliymiş. Çok ilginç, ben de kosskoca hayatımda ilk defa duş jelinden alerji olunca sabun kullanmaya başladım. Bunu da denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende elimdeki duş jelleri bitince bir daha almayı düşünmüyorum,yinede sağım solum belli olmaz :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...