Bu Blogda Ara

13 Ağustos 2013 Salı

Gratis Foot Spa Ayak Bakım Tuzu

Merhaba
Ayak bakım tuzu ve ayak banyolarına olan ilgimden sıklıkla bahsediyorum. 
Gratis indiriminde gözüme çarpan bu tek kullanımlık ürünü denemek istedim. Serinin 3 çeşidi var. İkisi ayak bakım losyonu diğeri ise ayak bakım tuzu. Hepsi tek kullanımlık. Ben tercihimi ayak bakım tuzundan yana kullandım. 
Gratis Foot Spa Ayak Bakım Tuzu
Kullanımı çok kolay. Bir leğene ılık/sıcak suyu koyuyoruz ve üzerine poşeti boşaltıp 2-3 dakika kadar bekliyoruz. Su jel kıvamını alıyor. Zaten paketin arkasında da "su sıçratmadan ayak banyosu keyfi" yazıyor (yada buna benzer bir şey). 

Bekledikten sonra ayaklarınızı sokarken farklı bir duygu hissedeceksiniz. Tabanı yosunlarla kaplı denize girmek gibi bir his bu! Çok huylandırıcı. Ama su içerisinde ayaklarınızı biraz oynattığınızda o ortam yok oluyor. 1 Ton kadar jelibonun ufak ufak parçalandığını, toz şeker kıvamına getirildiğini ve ayaklarınızı içinize soktuğunuzu düşünün. Aynı bu his!

Temizleme kısmı ise oldukça meziyetli. O minik parçalar ayağınıza yapışıyor. Uygulamadan önce mutlaka içi su dolu başka bir leğen almanız veya ayaklarınızı hemen yıkayabileceğiniz bir yerde uygulamanızı öneririm. 

Tüm bunlara rağmen sevdim mi? Evet! Çok eğlenceliydi. Ayak yumuşattığı, bakım yaptığı filan yok ama yaydığı lavanta kokusu harika. Arada sırada eğlenmek için alacağım bir ürün.

Bu yazıdan sonra ayak bakımı nasıl olmalıdır merak ediyorsanız tık tık

6 yorum:

  1. bir kere yapmıştım bunu ama temizlemesi zor olduğu için bir daha denemedim..

    YanıtlaSil
  2. Rossmann'dan aldığım tuzdan memnun kalmadığım için yeni bir ürün almayı düşünüyordum. Bunu da keyif için alabilirim :)

    YanıtlaSil
  3. Gratis'e baktım ama bittiği için alamamıştım,şimdi iyice merak ettim,mutlaka bulup denemeliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim zamanı hızla tükeniyorlar canım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...