Bu Blogda Ara

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Floriography Nilüfer ve Elma Çiçeği Vücut Losyonu

Merhaba
Floriography markasını ve ürünleri Gratis mağazalarında sıklıkla gözüme çarpıyor. Özellikle %40-50 indirim zamanında alışveriş sepetlerinin aranan yüzlerinden biri diyebilirim. Benim Floriography serisinden denediğim ilk ürün nilüfer ve elma çiçeği kokan vücut losyonu.

Floriography Nilüfer ve Elma Çiçeği Vücut Losyonu
İlk olarak ambalajını çok beğendiğimi söylemem gerek. Vücut losyonlarının el kremi gibi tüplerde olanlarını hem beğenmiyorum hemde kullanışsız buluyorum. Losyonlar kremlere göre daha sıvı kıvamlı olduklarından bu şekilde pompalı şişelerde olanları bana göre daha kullanışlı. Ürün 300 ml ve 1-2 ay rahat kullanılır (kullanım miktarına göre değişebilir tabii).

Yapısı oldukça güzel ve çabuk emiliyor. Tek bir pompası bile elinizi nemlendirmeye ve o güzel kokusunu bırakmasına yetiyor.

Ve kokusu... Benim gibi çiçeksi ve meyve kokularını sevenlerin bayılacağı bir ürün diyebilirim. Harika bir nilüfer kokusu var. 

En kısa zamanda Floriography markasının diğer çeşitlerini de denemek istiyorum. Kullanıp beğendiğiniz ve önerdiğiniz çeşitleri varsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

6 yorum:

  1. Bu benim de sık sık gördüğüm ama daha önce hiç almadığım bir ürün. Deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
  2. Kullanıp beğendim ürün yok ama ilk kullanıcağım ürün buymuş gibi gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalırsın umarım güzelim :) Güzel nemlendiriyor gerçekten

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Ben bu ürünü bir çekilişten kazandığım için fiyatı hakkında bilgim yok malesef :/ Ama en fazla 10-15 lira civarındadır.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...