Bu Blogda Ara

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Temmuz Ayı Bitenler

Merhaba
Bitenler sepetimi makyaj kutusu olarak tayin ettiğim için bitenler poşetiyle yazılarıma devam ediyorum.
Bu ay çokça şey bitirdim. Evde yarım olan herşeyden kurtulmak için bol bol kullandım.
İlk olarak şampuan ve saç kremleri;
Ne kadar sıcak o kadar duş. Ne kadar duş o kadar saç kremi demek benim için. Gliss Ultimate Repair Saç Kremi Gliss indirimi zamanında stokladığım son kutuydu sonunda bitti. Severek kullandım ama çok küçük olduğu için bir daha almam. Hemen bitiyor. Elseve Nem Kolojen Saç Kremi'ni Gliss'e göre biraz daha beğendim diyebilirim. 2 kutu bitirdim kendisinden. 1 ay iyi geldikten sonra saçlarıma hiçbir etkisi olmamaya başladı. Elseve Komple Onarıcı 5 Şampuanı ilk kullanımda beğendim. Ama daha sık kullanmaya başladıkça hiçbir etkisi olmadığını gördüm. Bir daha almam. Saç derimi çok fazla kuruttu. Down Under Natural's Şampuan kokusu için bile yeniden alınabilirdi ama buda saç derimi kuruttu. Bu yüzden uzak durulması gerekenler arasında.

Elseve Komple Onarıcı 5 Sıvı Saç Bakım Kremi ahım şahım bir etkisi yok. Banyodan sonra öylesine fıslattım saçıma. Maksat kolay taransın birazda nemlensin diye. Nivea Aqua Sensation Yüz Yıkama Jeli vazgeçilmezim. Yine bitenler yazımda beni yalnız bırakmadı. Nivea Pure&Natural Tonik tüm cilt tipleri için etiketine aldanıp aldım. Sonra "senin cildin karma/yağlı ne diye aldın ki bunu" diye kendime kızdım. Benim gibi olanlara tavsiye etmem. Alkollü toniklere devam kızlar. Nivea Deodorant severek kullanıyordum. Farklı bir deodoranta geçtim. Ama bunu herkese tavsiye edebilirim. İçerisinde alüminyum yok. Avon El Kremi sevdiğim kremlerin başında geliyor. Piyasadaki pek çok markaya taş çıkartacak bir krem. İndirimde bulursanız kaçırmadan alın.

Arko Nem Meyveli Bakım Nar&Kırmızı Üzüm kokusuna bayıldım. Emilimi ve nemlendirmesi harika. Meyveli bakımı serisini set halinde bir kez daha bulabilirsem mutlaka alırım.Roc Calmance kış mevsiminde severek kullanmıştım. Kuru ve hassas olan yanaklarım rüzgardan dolayı çok fazla etkilenmişti. Kış gelsin bir kez daha alırım mutlaka. Vaseline El Kremi bitirmek için çok uğraştım ama olmadı. Serinin sevmediğim tek kremi bu. Yarısı dolu ama çöpe gidiyor. Watsons Green Tea Maske denemek için en küçük boyunu almıştım. Yumuşacık yaptı cildimi,çok beğendim. Belki diğer Green Tea serisinden bir şeyler deneyebilirim güzele benziyorlar. Deneyip memnun kaldığını Green Tea ürünleri varsa ve benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Beauty Formulas Kömür Tozu İçeren Burun Bandı bayılarak kullandığım, harika burun bandı! En kısa zamanda yenisi alınacak. Ve geri kalan bir sürü pamuk poşeti. Lilibe markası Rossmann'larda bulabilirsiniz. 

Son olarakta "Çok kirlendi. Bir makinaya atıyımda temizlensin" deme gafletinde bulunduğum makyaj çantam.

Benden bu kadar. 
Sormak istediğiniz bir şeyler veya önerileriniz varsa yazan elleriniz dert görmesin.

20 yorum:

  1. şampuanda benim gözlerimden elseve,daha önceden neden kullanmamışım der her seferinde. nivea aqua yı çok merk edyrm elimdki bitnce sanırım onu alıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az önce senin blogunda geziyordum yorum yaptığını görünce yüzüm güldü :)) Nivea'dan senden memnun kalırsın umarım canım

      Sil
  2. bienler yazıları ve alışveirş yazıları cok hosuma gdiyor. bende ay sonunda yazacagım bitenler yazılarını :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bitmiş yine :) Down Underı bende hiçmi hiç beğenmemiştim irenç ötesi bir şampuan ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Bir ara çok beğenmiştim sık kullanmaya başlayınca mahvetti saçlarımı :(

      Sil
    2. slm bloğun güzel takip ediyorum bende beklerim:)

      Sil
  4. green tea ürünlerinden birkaç kez alacak oldum ama bilmediğimden nasıl olduğunu almaya cesaret edemedim. Benim cildim de karma hatta yağlı nasıl bi etkisi oldu o maskenin detaylı yazabilir misin? etkisi geçici mi uzun süre kalıcı oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçici canım öyle etkili bir maske değil. Ama cildi çok güzel yumuşatıyor bikaç günlüğüne bile olsa :)

      Sil
    2. belki diğer ürünleriyle birlikte kullanınca daha etkili olabilir belki denerim canım sağol :)

      Sil
  5. :) Ne faydalı paylaşımlar
    Bir sampuanı uzun süre kullanmak maalesef saça ve deriye zarar veriyor
    Ne kadar iyi bir şampuan olursa olsun değiştirmek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın,bunu biraz geç farkettim malesef :/

      Sil
  6. Nıvea aquayı bende cok sevıyorum dolu dolu bıtenler olmus zevkle okudum :)

    YanıtlaSil
  7. Himm avon el kremini merak ettim :) Bu arada elseve komple onarici 5 serisinin tupte bir bakım kremi var ben ona bayıldım. Denemediysen tavsiye ederim. Yalniz ben sac diplerime cok getirmemeye calisiyorum. Ueride oyle bir uyarı olmamasia karsi. Benim de cildim karma ve yanaklarım nemsiz. Kisin hele tum cildim nemsiz kaliyor karma olmama ragmen :/ Cilt tipimizin benzemesinne sevindim tavsiye alacagim seyler olabilir :) Bu arada Brandium alisverisini okudum yakın mıyız acaba? Taç Spora yakınım ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Brandium'dan hiç alışveriş yapmadım canım :/ Ama Anadolu yakasına sık sık geliyorum evet :)

      Sil
  8. Gitsin eskiler, gelsin yeniler ^_^ Benden başka herkes bitirme konusunda başarılı galiba :) Tebrikler ^_^

    YanıtlaSil
  9. Ben Avon'un el kreminden hiç memnun değilim ya. Nivea'nın temizleyicisini ben de alamyı düşünüyorum bu yazıdan sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bayılıyorumm o kremlere :) Temizleyiciden memnun kalırsın umarım sende

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...