Bu Blogda Ara

19 Mayıs 2013 Pazar

The Balm Sexy Mama

Sonunda kavuştuğum bu güzel pudranın yazısını yazabilirim. 
Alalı bir hafta olmuştur ama ben sadece son iki gündür kullanıyorum. Alışveriş dozunu biraz abartınca ancak sıra geldi. Ününü çok duymuştum ve eve gelir gelmez elimde denemek istedim. BB Krem üzerine biraz pıt pıtladım. Bir anda koyu oldu. "Transparan pudra değil miydi bu?", "Herkesin övdüğü pudra bu muymuş?"  cümlelerinden sonra erteleye erteleye sonunda cesaret edip kullandım. 
Rengi tam fotoğraftaki gibi. Yüzümde hiç de elimde durduğu gibi durmadı. Keşke daha önce deneseydim diye çok pişman oldum. Hemen matlaştırdı cildimi. Yağlanma sorunumu engelledi.
Bu pudra ile ilgili çok fazla yazı okuduğunuza eminim ondan fazla uzatıp sizi de sıkmak istemiyorum :) Ben çok çok beğendim. Biterse yeniden alacağım ürünler arasında.

7 yorum:

  1. belki kullandığın bb krem oksitlenmeye müsaittir canım, çünkü bende de var transparan ve renk vermiyor. İstersen bileğine birşey sürmeden dağıtıp bir dene.

    YanıtlaSil
  2. Ayıla bayıla kullanıyorum en ufak azalma yok :)

    YanıtlaSil
  3. hafif koyulaşma bende de oluyo gerçekten, parlaklık gidince aydınlık görüntü gidiyo ya belkide ondandır koyulaşması. bende çok memnunum annem kardeşimde kullanıyo herkese tawsiye edyorum :) iyi günlerde kullan cicilerini :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...