Bu Blogda Ara

11 Mayıs 2013 Cumartesi

Rimmel Match Perfection Concealer

Rimmel ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Göz altlarımla olan derdimden daha önce bahsetmiştim. Kullanabileceğim likit bir kapatıcı arıyordum. Rimmel in concealerini çok duymuştum. Kullananların çoğuda memnun kalmış. İndirim zamanı denemekte fayda var dedim.
Ucu fotoğraftaki gibi. Kullanımı oldukça kolay. Ben 01 Ivory rengini tercih ettim. Sanki bir ton koyusunu alsaymışım daha iyi olacakmış gibi geldi.
Göz altıma bir miktar çizgi halinde sürüp elimle dağıtıyorum. Hemen ciltle bütünleşiyor. Dün kullanmaya başladım. Gün boyunca akma, topaklanma yapmadı. Kapatıcılığı da oldukça iyi. Bittiği zaman yerine mutlaka yenisini alırım. Likit bir kapatıcı arıyorsanız, hem uygun fiyatlı hemde kaliteli olsun diyorsanız gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

5 yorum:

  1. göz altında ağırlık hissi yapmayan nadir kapatıcılardan yalnız tek olumsuz yanı göz altındaki çizgiye birikme yapıyor olması.

    YanıtlaSil
  2. Ben de kullananlardanım gerçekten çok güzel güle güle kullan sende :)

    YanıtlaSil
  3. Sonunda aldimm. Aslinda bende 030 rengi vardi ama koyu gibiydi azicik . O yuzden 010 rengini aldim ce vok guzel dogal durdu :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan canım,hayırlı olsunn :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...