Bu Blogda Ara

1 Eylül 2013 Pazar

Pazar Köşesi: Madame Kokoş



Gündelik kullanımda büyük çantaları tercih ediyorum bu tarz çantalar herşeyi tıkıştırmak için yetiyor !!


Makyaj çantamın içinde neler varmış hadi bir bakalım ;)

1-Body shop ruj;kendisini severek kullanıyorum bloğumdada yazısı var,özellikle yanımda bunu taşıyorum rujum silindiğinde yada ihtiyaç durumunda çıkarıp sürüyorum.

2-Flormar siyah göz kalemi;Akan bulaştıran bir göz kalemi olmasına rağmen siyahlığı ve yumuşacık ucu için genede yanımda bulundurmaktan zevk duyuyorum, benim gözümde akmayan bir kalem emily markasının kalemidir ama oda bu yazın sıcaklarına dayanamadı ve aktı :)

3-Kalem parfüm;İçine kendi parfümümden fıs fıs yaparak dolduruyorum ve kapatıyorum,veya kolonyalarımda değişik karışım yapıp atıyorum çantama.Pratik ve kendisini çok severek zahmetsizce kullanıyorum.

4-Avon color trend siyah maskara;Çok çok nadirde olsa maskaramı sürmeden çıkabiliyorum,böyle durumlarda mutlaka yanımda bulunması gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum,yoksa gün içerisinde maskarasını yenileme ihtiyacı duyan birisi değilimdir=] Kirpikleri tek tek ayırmasının dışında pek bir özelliği yok bu maskaranın oyüzden çantamın içinde bulunur.

5-Arko Krem;Ellerim için ideal mini boyda bir krem.El kremi heryerde her durumda lazım olur.Severek kullanıyorum yılların markası arkoyu seviyorum.

6-Watsons bb collagen dudak balmı;Dudaklarımın kuruması ihtimaline karşı ve dışarda dudağımdan silinmiş rujun üzerine sürme ihtiyacı duyduğumda imdadıma yetişir sağolsun.Severek kullanıyorum<3

7-Yara bandı;Ayaklarımın arkasını yara bere hatta kanlar içerisinde bırakan açık ayakkabılarım için yanımda mutlaka bulunur !

8-Gratis kağıt törpü;Olurya tırnağın yan kenarı kırılıverir elbisenize üzerinize takılır o tırnak,minicik ağırlığı bile olmayan kağıt törpü böyle günler içindir.!

Makyaj çantamın içindekiler bu şekildeydi tabi eksik olan şeylerimde vardı ama genel olan bunlar hep çantamdadır.
Şimdi diğer şeylere bakalım :)


1-Leoparlı cüzdanım;İçinde kimliğim metro kartım bozuk paralarım ve kartlarım fotograflarım var.Birazcık eskisede bu cüzdandan vazgeçemiyorum ne yazıkki çok kullanışlı ve leoparlı olduğu için ayrıca seviyorum.

2-Snıff mendil;Gratislerde satılan her gittiğimde aldığım bir mendil kendileri,çok burnu akan sinüzütü olan alerjik astımı olan ben için mutlaka yanımda bulunur,çok sağlam mendiller parça pinçik olmamalarından dolayı favorim kendileri.


3-Betty boop not defteri;Özellikle alışveriş listemi veya birşey alıncak edilcekse mutlaka bu minicik tatlı defterime yazarım.Unutkan dönemimde olduğum için dışarı çıktığımda alıcaklarımı unutup eve gelince sinir küpü olmaktansa buna bakıyorum alıcaklarım alıyorum .


4-Ayna:)tuvalette orda burda büyük aynalara bakmayı tercih etmem önleri kalabalık olduğu için bana sıkıntı gelir,çantamdan çıkarırım bir köşede ufak makyajımı düzeltirim tekrar atarım çantama.


5-Rossman perlodent mentollü ağız spreyi;Seviyorum acil durumlardada çok işime yarıyor dahada bitmedi biterse süper olucak,tadından sıkılmaya başladım :)


6-Ykm güneş gözlüğü;Geçen sene ykm standının orada almıştım sürekli bunu takıyorum yazın sıcağından hassas gözlerim zarar görmesin diye,kendisini şeklinden ve yakışır bir gözlük olduğundan dolayıdır seviyorum.


7-Rossman baby dream ıslak mendil;Aloveralı güzel bir ıslak mendil ıslak mendilsiz yola çıkılmaz çıkılmamalı.


8-Anahtarlık;hehe hadi bunada birşey yazayım:) Şuana kadar evde unuttuğum pek olmaz aşa kapının normal kapının üst ve alt anahtarları falan filan bulunuyor,sık sık sıkılca falan anahtarlığımı değiştiririm.

Ve tipitip sakızım,meyveli şekerli güzel bir sakız dışının kabına kanıp migrostan almıştım arada çiğniyorum :D


Bana konuk yazar olmayı teklif eden, bloğunda ağırlayan blog sahibi' 'Elif'e'' çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sevgilerimi iletiyorum.


ʍ.κoκoş
Sevgiler 
____________________________________
Madame Kokoş'a yazısı ve emeği için çok çok teşekkür ediyorum.
Kendisini Twitter'dan takip etmek isterseniz tık tık
Facebook sayfasına ulaşmak isterseniz tık tık

Gelecek hafta Bahçem Benim sizlerle olacak.

8 yorum:

  1. Kokoşum çok güzel bir yazı olmuş, sevgiyle kal <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihih teşekkürler yaseminim ergençim :)
      mucxx <3

      Sil
  2. Maşallah çantanda yok yok canım :) Harikasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük çanta taşımak ayrıcalıklı ve zahmetli oluyor canım,napıyım yani yeaaah (:

      Sil
  3. çok hoş bir yazı olmuş.çantanı çok beğendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mersi aslıhancım,daha güzelleri senin olsun inş :**

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...