Bu Blogda Ara

4 Eylül 2013 Çarşamba

Down Under Natural's Onarıcı Sıvı Saç Kremi

Merhaba
Bugün uzun zaman önce kullandığım ve bıraktığım bir üründen bahsetmek istiyorum. Ama önce sıvı saç kremleri hakkında bir şeyler söyleyeceğim. Saçların kolay taranması dışında gerçekten saçları nemlendiren ve kırıkları onaran bir sıvı saç kremi var mı? Yaklaşık 3 tane marka denedim ama hiç birinde de mükemmel sonuçlar elde edemedim. İşte buda onlardan biri.

Down Under Natural's Onarıcı Sıvı Saç Kremi
Vaadleri üzerinde de yazdığı gibi anında onarma, kolay tarama, parlaklık ve saç kırılmasına karşı koruma. İçeriğinde de Provitamin B5 var.

Saçı anından onarmak bana göre çok yüksek bir vaad. Saça sıkıldığı anda gerçekten anında onaran bir ürün var mı ki piyasada?  Bu dediklerinden yalnızca kolay taramayı gerçekleştirdi saçımda. Ne parlaklık verdi nede yumuşak yaptı. Çok uzun süre kullandım ve bu etkinin dışında bir yararını göremeyince kullanmayı bıraktım. Belkide benim saçlarım inatçı, bilmiyorum. 
Çünkü kullanıp da memnun kalan pek çok arkadaşım var.

Ambalajından bahsedecek olursam onuda beğenmedim. Kullananlara bir şey sorma istiyorum. Sizde ki şişenin de alt tarafı yumuşak, alt tarafı sert mi? Sanki taban kısmı hemen yamulacak gibi geliyor. Benim şişem mi defolu yoksa bilemedim. 

Ve son olarak kokusu ve yapısı.. Down Under ürünleri genelde mis gibi, tatlı kokularıyla biliniyor. Ama bu saç kremi biraz farklı. Çok itici bir kokusu var ve bu koku kesinlikle bir meyve kokusu değil. Yapısı ise diğerleriyle aynı. Hiç bir farkı yok.

Benim sevmediğim, saçlarıma iyi gelmeyen bir ürün oldu. Bir kaç kere en azından bitirmek için kullanayım dedim ama onuda beceremedim. Bir köşede bozulmaya mahkumsun, üzgünüm...

*Ürünün içinde paraben yok.

20 yorum:

  1. Katılıyorum, ben de aynı şekilde bitiremedim bile. Saçlarımı daha bir garip yaptı sanki.

    YanıtlaSil
  2. glissten memnun kalmayınca büyük umutlarla almıştım.malum bloggerlar down underalın övgüsünü çokça vurguladı.ama bi kere sanırım kıvamından çünkü şişesini değiştirdiğimde de aynı sorunu verdi,sıvı dağılarak çıkmıyor.sadece bir bölgeye yoğun miktarda ürün veriyor.ee o zaman sprey olmasının pek bir amacı kalmıyor.
    koku sorununa ben de katılıyorum.normalde kokuya karşı hassas biri değilim.ama bu ürün o kadar yapay ve ağır kokuyor ki çok rahatsız ediyor.bu ürünün serumunu da aldım.maalesef aynı koku onda da var.
    sonuç itibari ile ben hiç memnun değilim bu üründen.bundan sonra ne gliss ne de d.u.n. alışveriş sepetimde yer almaz sıvı saç kremi kategorisinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıvı saç kremlerinin genel sorunu bu bence. Hemen hemen hiç biri kolay tarama dışında arkasında yazanları yerine getiremiyor.

      Sil
  3. Ben de hiç memnun kalmadım bu üründen hiç bir artısı yok saçıma kokusu da cabası hiç hoşlanmadım kokusundan da . Çoğu bloggerın övmesine rağmen hiç başarılı bir ürün değil bence ! Ben glıssten daha memnundum en azından güzel kokup saçlarımı yumuşatıyordu bu hiç bir işe yaramıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gliss ürünleri çok güzel kokuyor gerçekten de canım haklısın. Belki onu deneyebilirim.

      Sil
  4. Ya aslında bende de var bundan ama severek kullanıyorum, sadece kokusu hoşuma gitmiyor aynı şekilde. Benim saçımı yumuşaklaştırıyor ve parlaklık veriyor ama belki de saçtan saça değişiyordur bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka etkileri değişiyor saça göre. Ne güzel sana iyi gelmiş ama :)

      Sil
  5. aa, ben çok beğenerek kullanıyordum, evet şişesi aynen dediğin gibi hatta bitmeye yakın yamuluyor eciş bücüş birşey oluyor, ama kokusu beni rahatsız etmemişti ve saçlarım daha sağlıklı bi görüntüye kavuşmuştu, elektrklenme azalmıştı ve dalgalar daha bi belirginleşmişti. Şimdiyse aynısının argan yağlı çift fazlısını kullanıyorum, ondan daha da bi memnunum, tabi herkesin saç yapısı farklı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın güzelim. Ben bu etkilerin hiçbirini göremedim malesef :( Güzel günlerde kullan sende

      Sil
  6. ben de şu an down under argan yağlı sıvı saç kremini kullanıyorum tarama konusunda iyi ama onarıyormu pek göremedim ben de. Ayrıca dediğine katılıyorum kesinlikle. Anında onarsa keşke.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan yağının nimetleri malum az da olsa mutlaka bir etkisi vardır bence canım. Keşke anında onaran bir ürün olsa keşkee

      Sil
  7. Benim sevdiğim bir üründü. Ama yumuşaklık verme, parlaklık verme için Argan yağlısı kesinlikle çok daha başarılı. Gliss'in turuncu olanı da iyi gelmişti saçıma :)

    YanıtlaSil
  8. kızlar ben watsons'dan elidor sıvı saç kremi aldım. çok memnun kaldım. yumuşacık yaptı saçlarımı ve de çok güzel kokuyor. benimki sarı olan bir kaç çeşidi daha vardı; onlara da bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ondan da memnun kalan kalmayan çok var :/ Sana iyi gelmiş ne güzel

      Sil
  9. unique one öneririm. fiyatı tuzludur ama hem kokusu hem özelliği müthiştir.

    http://3.bp.blogspot.com/-Od6FfGlwiSY/UFtiLPD1hVI/AAAAAAAADm4/jC_GFvu-vl8/s1600/Unique+One.JPG

    YanıtlaSil
  10. yapısı yoğun ve yapış yapış bu nedenle kolay açıyor ama çabuk yağlanan saçlarımı daha çabuk yağlandırdı.Kışın fena değildi yazın çok kullanışlı olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kışında olsa senin saçlarına iyi gelmiş ne güzel,ben sevemedim bir türlü :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...