Bu Blogda Ara

4 Ocak 2014 Cumartesi

Pantene Elektriklenme Karşıtı Saç Bakım Kremi

Merhaba herkese
%50 İndirim zamanı aldığım saç bakım ürünlerimi yavaş yavaş bitirmeye ve yorumlamaya başladım. Elidor 7/24 Belirginleştirici Bukleler'e alternatif olarak denediğim Pantene Saç Kremi'ni yarıladım diyebilirim.
Elidor'dan farklı olarak pompalı şişede olması benim için çok büyük bir artı. Dibinde birikeni almak için uğraşmam gerekmiyor. 
Ambalajının tek kötü yanı ise şeffaf olmaması. İçinde ne kadar kaldı bilmiyorum. Özellikle benim gibi dalgalı saçlara sahipseniz aniden bitmesine karşı her zaman yedekte bir saç kremi daha bulundurmak gerekli. 
Rahatsız edici bir kokusu yok. Herkesin rahatlıkla kullanabileceğini düşünüyorum. Kıvamı Elidor ile neredeyse aynı; losyon gibi.

Her banyodan sonra köpüklediğim saçlarımı ikiye arıyım üç pompa bir kısmına 3 pompada diğer kısmına olacak şekilde kullandım. Kullanıldığı gün içerisinde elektriklenme ve kabarmayı önlediği doğru, gerçekten de işe yarıyor. Ancak etkisi ertesi gün gidiyor ve tekrardan elektriklenen saçlara sahip oluyorsunuz. Aynı durum Elidor içinde geçerliydi. Bu tip saç kremleri yalnızca kullanıldığı gün etkili. Sonrası için saç spreylerine başvurmak gerekiyor. Böylece biraz daha kontrol altına alınmış oluyor.

Uygun fiyatlı, pratik, orta karar bir şekillendirici saç kremi arayışındaysanız size tavsiye edebilirim.
Pantene Elektiriklenme Karşıtı seride saç maskesi,kremi ve serumu var. Saç maskesini bitireli çok oldu. Hatta şuradaki bitenler yazımda da yer vermiştim. Ancak uzun uzun yazısını bir türlü yazamadım. Serumu ise düzenli kullanmayı becerebildiğim an yorumlayacağım :) 

8 yorum:

  1. O kediyi nereden aldın!?? Çünkü kızkardeşim çizmesiz versiyonunu bana taaa Prag'tan alıp göndermişti, dumur oldum şimdi görünce!!!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben onu yaklaşık 5-6 sene önce 1milyoncu denilen dükkandan aldım :D

      Sil
  2. çok güzel ve bilgilendirici bir yazı olmuş eline sağlık bende yeni bir blog açtım göz atarsan ve takip edersen çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki hemen göz atmaya geliyorum canım,teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Ben hiç beğenmemiştim bu bakım kremini ya :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç yapılarımız farklıdır belkide canım :/

      Sil
  4. Gerçekten eğer etkiliyse tam aradığım ürün saçlarım kuru ve sürekli elektrikleniyor ve blogunu da çok sevdim Avcılar kampüsündeymişsin ben de işletme fakültesindenim. Takipçin oldum bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım şu GFC sorunu hallolur olmaz hemen bende takibe alacağım seni :) Aynı kampüste olmamıza çok sevindim, ilk defa bi blogger ile aynı okuldan çıktım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...