Bu Blogda Ara

3 Ocak 2014 Cuma

Alterra Su Nanesi Özlü Nemlendirici Sıvı

Merhaba
Şuradaki yazımda aralık ayı boyunca deneyeceğim ürünlerden bahsetmiştim. En çok merak ederek denediğim ürün Alterra markasına ait yağlı ciltler için üretilmiş olan nemlendirici sıvısı. Alterra markasına olan ilgim Miskin Kek'in yazısını okuduktan sonra başladı. Kullandığı pek çok ürününden memnun kaldığını öğrenince bende denemek istedim. Alterra koruyucu ve katkı maddesi içermeyen bir marka. Bütün kremlerine göz attığımda bana en uygun olanının bu olduğunu gördüm. Çünkü karma ve normal ciltler için bir ürünü yoktu.
Ambalajı klasik el kremi formunda. Kullanımı bu yüzden çok kolay. 50 ml'lik ürün düzenli kullanımda 1 ay çok rahat bitiyor.

Yapısı vücut losyonu gibi. Kokusu ise yeşil nane gibi. Yani keskin bir kokusu yok.

Tek tük de olsa devamlı sivilce sorunu yaşamışımdır. Yaklaşık 20-25 gündür düzenli olarak kullandım. Cildime çok iyi geldiği bir gerçek. Kullandığım süre içerisinde hiç sivilce sorunu yaşamadım diyebilirim. Ama sevmediğim bir özelliği var oda cildimin kremi emmemesi. Ciltte bir katman oluşturuyor. Sabah uyanıp yüzümü yıkadığımda sanki yağ temizlemeye çalışıyormuş gibi hissediyorum. 

Kremin yarattığı yağlılık hissini sorun etmeyen yağlı/karma ciltlerin severek kullanabileceği bir ürün. Özellikle de yaz aylarında.

10 yorum:

  1. canım benm ben alterra nın kozmetik ürünlerinden hiç memnun değilim sevenini de hiç görmedim. ki doğal kisvesi altında milyon tane kimyasal var ürünlerinde. özellikle allık ve pudrasında binbir çeşit paraben bulunuyor. kokuları da iğrenç buna savunma olarak biz doğalız demişlerdi ancak içinde 'parfüm' olduğunu belirtince birşey diyememişti firma görevlileri. ben hiç güvenmiyorum. seninde emilim problemi yaşadığını okuyunca söylemek istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğindeki parfüm benimde dikkatimi çekti haklısın canım. Makyaj ürünlerini hiç kullanmadım bir şey diyemem ama sanki cilt bakım ürünleri iyi gibi? Bir tek emilim sorunu var.

      Sil
  2. uyku gözlüğü ne güzelmiş öyle:) nereden aldığınızı öğrenebilir miyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Claire's Cevahir şubesinden almıştım canım :) Kapandı ama oradaki başka nerelerde var bilmiyorum malesef :/

      Sil
  3. Benimde uyku gözlüğü dikkatimi çekti çok güzel :) Alterra'nın el kremleri de vardı sanırım. Ben makyaj ürünleri berbat koktuğu için hiç cesaret edemedim bu ürünleri kullanmaya. Özellikle rimelinden uzak durun rutubetli bir kokusu var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Makyaj ürünlerinin kötü koktuğunu çok duydum bende hiç yaklaşmadım ondan. El kremini de bilemedim. Bir tek peelingini hatırlıyorum sanki,beğenilen bir o vardı.

      Sil
  4. Alterra markasını hiç denemedim.Cildine iyi gelmesi iyi bir şey ama o yağlı hissi ben hiç sevmiyorum. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlılık hissi olmasa güzel krem gerçekten :(

      Sil
  5. Uyku gözlüğünü çok beğendim, alterra marka kremi hic duymamıstım. Ve yüzde yağlı his bırakması olmasaydı bu ürüne belki bir şans verebilirdim ama kremlerin eksi yönlerinden olan ; en nefret ettiğim yüzde yağlı bir his bırakması bu yüzden alterra'yı es geçiyorum :/ yazın çok güzel ve açıklayıcı olmuş çok beğendim... :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...