Bu Blogda Ara

30 Temmuz 2013 Salı

Pürüzsüz Cildin Sırrını Açıklıyorum!

Bakımına düşkün bayanlara merhaba,

İnstagram ve mail adresime gelen ''cildin nasıl bu kadar pürüzsüz?'' sorularından sonra sizlerle sırrımı paylaşmaya karar verdim. Bugün sizlere cilt temizliği hakkında bilmediklerimizi paylaşmaya ve bir ürün ile cilt temizliğinin nasıl kusursuzca tamamlanacağını anlatacağım.

Cilt bakiminda ilk adim, günlük temizliktir. Her sabah ve her aksam olmak üzere, günde iki defa cildimizi temizlemeliyiz. Birçok insan makyaj yapmayi ihmal etmez ama cildin temizligine de önem vermez. Oysa makyaj yapilsa da yapilmasa da, yüz cildinin düzenli olarak, günlük birikimlerden (Tozlar, çevreden gelen kirler, dumanlar, egzos gazlari, sokaklardaki ve evlerdeki kurumlar, yemek  buharlariyla yüze yapisan yaglar, ölü keratin pullari, cildin yağ salgilarinin fazlasi, ter artiklari... vb) arındırılması gerekir. Yüzümüzü bu artıklardan arındırmadıkça ne siyah noktalardan ne aknelerden ne de anti aging tedavilerinden kurtulabiliriz.

İşte benim cilt temizliğinde kullandığım ürün; L’Oréal Paris'in üç etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu.

Cildimizi kirlerden arındırırken ihtiyacı olan yağ miktarı ciltte kalmalı hepsi temizlenmemelidir. İşte bazı ürünler bu dengeyi sağlayamıyor. Ancak L’Oréal Paris'in üç etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu bu dengeyi ciltte sağlarken hassas olan göz çevresinde de kullanılabiliyor. Hem kuru hem hassas ciltler için üretilen bu ürün ciltte tahriş yapmıyor.

En sevdiğim özelliği ise kullanım sonrası cildimi kurutmaması oldu.

Özellikle bir blogger olarak stil fotoğraflarımı sizlerle paylaşırken bakımlı ve güzel görünmek için elbette makyaj yapıyor ve bunların tüyolarını sizinle paylaşıyorum. Gün sonunda cildimin hava alması ve tamamen temizlenmesi her bayan gibi benim için de çok önemli. Bu nedenle kusursuz makyaj temizliği artık L’Oréal'in üç etkili makyaj temizleme suyu ile mümkün.

1.Kullanım sonrası durulamaya gerek yok.

2.Cildi tahriş etmiyor.

3.Alkol , parfüm içermiyor ve hipoalerjik yani alerji yapmaz.

Gözeneklerde ki tüm kirleri "mıknatıs etkisi" ile topladığını söylemek mümkün. Sabahları kullandığımda pamuk üzerinde ki tüm kiri net görebiliyorum daha öncesinde diğer ürünlerin cildimi bu derece temizlediğini görmemiştim.

Barbara Palvin’in de güzellik sırrı olan bu ürün ilk defa L’Oréal Paris tarafından getirilmekle beraber, marketler ve parfümerilerden de uygun fiyatıyla kolayca temin edilebilir.

Mutlaka deneyin farkı sizler de göreceksiniz...

Bu içerik wantthefashion.blogspot.com tarafından hazırlanmıştır.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 yorum:

  1. Bioderma'yı kullandıysan sana bir sorum var. Hangisi daha etkili sence?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...