Bu Blogda Ara

25 Temmuz 2013 Perşembe

25 Temmuz-28 Ağustos Watsons Kataloğu ve Alınacaklar

Watsons' kataloğu bugün çıktı. Gözden geçirdiğimde alınacak bir sürü şey olduğunu fark ettim. Büyük ihtimalle mağazaya girdiğimde listemde olanlardan bazılarından vazgeçeceğim, almayacağım. Bunun yerine hiç aklımda olmayan gözüme çarpan şeyler alacağım ama olsun. Şimdilik kafamda oluşan liste için kalpleri takip etmeniz yeterli.

Solait ürünlerini çok merak ediyordum ama hiç kullanmadım. 1 Alana 1 Bedava kampanyasından faydalanacağım sanırım. 50SPF'lik bir ürün almak istiyorum. El kremi olarak kullanacağım. Watsons Magic Lip Balm çok eskiden kullanmıştım. Almak istiyorum ama mağazaya girdiğimde hep aklımdan çıkıyordu. Bu sefer işaretledim. Mutlaka edineceğim bir tane.

Head&Shoulders şampuan ve saç kremini severek kullanıyorum. Saçıma en iyi gelen şampuan bu diyebilirim. Özellikle badem yağlı olanına bayılıyorum! Yumuşacık yapıyor saçlarımı. Watsons Onarıcı Bakım Kreminin yoğurtlu olanını çok beğeniyordum ama daha üretilmiyor. Arkalarını okuyup saçım için en uygun olanını alacağım sanırım.

I Love... serisini hediye ediyorum ama daha önce hiç kullanmadım. Bu hediyede benim için olacak. Denemeyi zaten çok istiyordum. Bu katalogda da böyle uygun fiyatlı olduğunu gördüm ve hemen almak istiyorum. Duru Duş Jelini denemek istiyorum. Hem miktarı az hemde fiyatı uygun. Watsons Duş Jelin de 3 katalogdur 1 Alana 1 Bedava kampanyası devam ediyor sanırım. Çok çok çok seviyorum bu ürünü de. Özellikle de şeftali ve yeşil çay kokulu olanını.

Eğer kataloğu incelemediyseniz ve incelemek isterseniz tıklamanız yeterli.
Tavsiye edeceğiniz ürünler varsa merakla bekliyorum.

14 yorum:

  1. aa yarın gidicem bende gitmişken bebek kolonyası♥ alırım süpersin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %35 çok iyi bi indirim bende mi baksam ne çantalık aklıma soktun şimdi :)

      Sil
    2. Aynen canım 200 ml, 8tl ve Johnson's Baby Kolonya♥ Al kaçırma sende bu indirimden faydalan, ben zaten ne zamandır almak istiyordum da aklımdan çıkıyordu. Şimdi senin yazını görünce + yarın alışveriş merkezine gidicek olmam pekiştirdi:)

      Sil
    3. Bende alıyım o zaman. Ummadık anda lazım oluyor :)

      Sil
  2. duru duş jeli çok güzel.parfüm etkisi sonrada devam ediyor ve çok güzel kokuyor..

    YanıtlaSil
  3. aaa head and shoulders sampuanlar cok iyiymiş. babam cok seviyor onları. bende dus jeli istiyorum ama elimde açılmamışlar var daha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. head and shoulders stoğu yapmayı düşünüyorum bende :)

      Sil
  4. yine watsons yolları gorunuyor :) paylasım icin tesekkurler :)

    http://iyiliklerguzellikler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. watsonsda baya indirim varmış bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba, solait yüz kremini kullanıyorum ve çok memnunum, yağlanma yapmadan koruyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman mutlaka alacağım,çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...