Bu Blogda Ara

21 Haziran 2013 Cuma

Haziran Ayı Bitenler Sepetim

Merhaba
Bu ay yine makyaj malzemesi bitiremedim ama iki sepet doldurdum.
İlk olarak Roc Tonik den başlayayım. Alkolsüzdü. Bu yüzden bir daha almam. Ama hassas cildiniz varsa tavsiye edebilirim. Nivea Aqua Sensation Yüz Yıkama Jeli her bitenler yazımda olduğu gibi yine burada. Şuanda bir kutuyu daha yarıladım bile. Son bir stoğum kaldı. Banyoda çok fazla saç kremi kullanıyorum. Bu yüzden Down Under Natural's Saç Kremi ni -özellikle büyük ve güzel kokmasını- çok sevdim. Başka bir artısı yok. Çöpe giden törpüler. Zamanı gelmişti artık. Yeni törpü almam gerek. İpana Beyaz ve Besleyici Diş Macunu tabi ki dişleri beyazlattığı filan yok. Ama verdiği ferahlığı sevdim. Ve bir sürü Pamuk. Özellikle en sağda olan pamuğu Rossmann'dan almıştım ve bayıldım! Şu Benrileri sevemedim bir türlü. Zar zor bitirmeye çalışıyorum. 
Severek kullandığım Claire's Vücut Spreyi. Denk gelirsem yine alabilirim. Kokusunu seviyorum. Bendeki mavi renkli olan. Gliss Ultimate Repair Hasar Onarım Spreyini sonunda bitirdim. Yazısı için isminin üzerine tıklayabilirsiniz. İndirim yakalarsam alabilirim bir daha. Nivea Göz Makyaj Temizleyicisi bitenler sepetinin demirbaşıdır. Nivea T Bölgesi Temizleme Bantlarını indirim olmadıkça almam. Hem içinde çok az var hemde performansına göre bana pahalı geliyor.Her evde olan Nivea El Kremi. En büyüğünü almam bir daha. Kullan kullan bitmedi resmen. Bütün ev ahalisi faydalandı. Kokusuna bayıldığım Body Care&Spa Bamboo El Kremi Gratislerde 1,5-2 liraya bulabileceğiniz çantalık bir krem. Yenisini alırım en kısa zamanda. Diş ipimi değiştirmek istiyorum ve Watsons Diş İpini merak edip denemek için almıştım. Çok memnun kaldım. Büyük boyu alındı, kullanılmaya başladı bile. Son olarak da eskimiş allık fırçası. Veda zamanı gelmişti artık. Çöpe gitti.

Sormak veya eklemek istediğiniz bir şeyler olursa buradayım.
Kendinize çok iyi bakın.

16 yorum:

  1. Maşallah ne çok ürün bitirmişsin:)

    YanıtlaSil
  2. Dis ipi gercekten ise yariyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten yarıyor. Eskiden çok fazla kanayan diş etlerim şimdi hiç kanamıyor. Mutlaka tavsiye ederim. Ağızda tam temizlik sağlıyor.

      Sil
  3. Body Care & Spa'nın 3 çeşidi de var, bayılıyorum kokularına! :)

    dramakeupqueen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ne çektim şu biyokimyadan..nerden çıktı diceksin belki ama sayfana ne zaman gelsem header ın bana 10 yılda ancak geçen hafta geçebildiğim biyokimya dersinin ömrümü yediğini hatırlatıyor..ay güldüm ya kendime....
    paylaşımlarına teşekkür özellikle gliss konusunda. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende analitikten çektim bir o kadar halada çekiyorum :)

      Sil
  5. Oh mis gibi hepsi bitmiş :)

    YanıtlaSil
  6. Ohh bal bal ürün bitirmişsin mis gibi kurtulmuşsun (:

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel, bir sürü şey bitirmişsin. Darısı başıma :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...