Bu Blogda Ara

12 Ocak 2014 Pazar

Pazar Köşesi:Wishing Beauty


Merhabalar ben Dilek.Wishingbeauty bloğunun yazarı,bir kozmetik müptelası ve 10 aylık dünyalar güzeli Doruk bebeğin annesiyim.Sevgili Elif'in bloğunu uzun süredir severek takip ediyorum ve böylesi tatlı bir blogger'dan konukyazarlık teklifi alır almaz elbette kabul ettim:)

Bu güzel bloğun pazar konuğu olarak tanıtmak istediğim ürün Caudalie markasının "Makyaj Temizleme Suyu."
Benim için geçtiğimiz yılın en güzel kozmetik keşiflerinden biri Caudalie markası ile tanışmak oldu.Beauty Elixir,Instant Foaming cleanser ve lip conditioner gibi Caudalie ürünlerini tek tek denedim ve beğendikçe yenilerini denemek istedim. 

Caudalie Makyaj Temizleme Suyu'nu cilt ve göz makyajımı temizlemekte kullanıyorum.İçeriğinde sabun olmamasından dolayı cildimde kuruluk yaratmıyor.Hipo­ alerjik bir ürün.Normal­ karma arası bir cildim olduğundan en büyük sıkıntım T­ bölgemi kurutmayan ürünlerin yanaklarımda kuruluk,gerginlik hissi yaratması.Bu maharetli makyaj temizleme suyu yanaklarımda da dahil gerginlik,kuruluk yapmıyor.Günlük makyajımı temizlerken cildimi rahatlatıyor ve nemlendiriyor.Üstelik yumuşacık bir cilt bırakıyor ardında.

Bir pamuğa döktüğünüz yeterli miktarda temizleme suyu ile tüm cildinizi(göz makyajı ve boyun bölgeside dahil) temizliyorsunuz ve ardından durulamaya bile gerek yok.
Pekçoğumuzun merak ettiği konuya gelelim.Peki içeğinde neler var dediğinizi duyar gibiyim:)

İçeriğinde organik üzüm suyu,sarı papatya ve bitkisel gliserin bulunuyor.Ayrıca portakal çiçeği,limon çiçeği,karpuz ve nane yapraklarının esanslarını içeriyor.Kapağını her açtığımda hafif bir papatya ve üzüm  kokusu alıyorum.

İçeriğinde:
*Paraben,Fenoksietanol,sodyum larül sülfat,mineral yağlar ve sentetik renklendirici bulunmuyor.Hayvansal içerik barındırmıyor ve en önemlisi hayvanlar üzerinde test edilmeden biz tüketicilere ulaşan bir ürün.

Bendeki ürün boyu 100ml.Dermoeczanem fiyatı ise 22TL.

Umarım hepinizin severek okuduğu bir yazı olmuştur:)

Sevgiler
_________________________________________________
Sevgili Wishing Beauty'ye güzel yazısı ve sözleri için çok çok teşekkür ediyorum.
Eğer Dilek'i Bloglovinden takip etmek isterseniz buraya
Twitter dan takip için şuraya
ve Facebook sayfasını beğenmek isterseniz de buraya tık tıklamanız yeterli.

Bir sonraki hafta blogumda Little Butterfly'ı ağırlayacağım.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bloğunda konukyazar olmak çok keyifliydi Elif'cim.Umarım Caudalie markasını merak edenler için faydalı bir inceleme yazısı olmuştur.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...