Bu Blogda Ara

22 Ocak 2014 Çarşamba

Footworks Zencefil&Beyaz Çay Serisi Besleyici Krem

Merhaba herkese
İstanbul'da havalar bugünden itibaren yeniden soğumaya, yağmurlar da yavaş yavaş çiselemeye başladı. Bu yazıyı akşam, cama vuran yağmurla yazıyorum; değmeyin keyfime! Bütlerim keyfimi bayağı bir kaçırıyor gerçi ama yinede şu anda tek odaklandığım şey yağmur :)

Bugün size son 1 aydır bayılarak kullandığım bir ayak kreminden bahsedeceğim. Malum soğuk havalar, yağmur, kış derken çizme ve botların içinde sıkışan ve kendisinden geçen ayakların belkide en çok bakım ve neme ihtiyaç duyduğu mevsimdeyiz.
Avon'un ayak kremlerini oldum olası çok beğeniyorum. Foot Works markasının deneyip de memnun kalmadığım hiç bir ürünü yok sanırım. 

Beyaz çay kokusu tam olarak nasıl bilmiyorum(hatta belkide kokusu bile yoktur). Ama buram buram zencefil kokan bir krem bu. Açık sarı bir rengi var. Eğer zencefil kokusundan hoşlanmıyorsanız uzak durun derim.

Kremi almamın nedeni katalogda yazan "besleyici krem" kelimesi neden oldu. Her akşam ayaklarıma uyguladım ve nem çorabımı giyerek uyudum. Sabah kalktığımda yumuşacık ayaklarım oldu. Üstelik bu yumuşaklık gün boyunca sürdü.

Ama şöyle bir gerçek var kremden topuklarınızı yumuşatmasını beklemeyin, hiç bir etkisi yok. Sert topuklarınız için Rossmann'lar da satılan ayak peelinglerini öneririm. Kullandığım peelingin yazısını da çok yakın zamanda mutlaka paylaşacağım sizinle.

Kendinize iyi bakın. Bu soğuk havalarda hastalanmayın ki yağmurun tadını çıkartabilesiniz :)

5 yorum:

  1. Ayak peelingini merak ettim.. ::))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta içersinde yazmaya çalışacağım mutlaka canım :)

      Sil
  2. ayak peeling yazını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. ayak peeling yazını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...