Bu Blogda Ara

11 Temmuz 2014 Cuma

Real Techniques Expert Face Brush

Merhaba herkese
Dün Gratis'te kişisel bakım ürünlerinde %35+%5 indirim vardı. Real Techniques Core Collection bulmak için bu sıcak hava da yaklaşık 5-6 tane Gratis gezmem gerekti ama sonunda zafer benim oldu. Setime kavuştum ve sizlere Real Techniques fırçalardan bahsetmek istiyorum. Ancak bugün bahsedeceğim Expert Face dün aldığım setin içerisinde yok. Tekli olarak satılan fırçalardan.
Expert Face her ne kadar fotoğrafta büyük görünse de elinize aldığınızda daha minik kalıyor. Ben sipariş verdiğimde açıkcası daha büyük bir ürün bekliyordum. Kısa ve yukarı doğru toparlanan kılları var. Oldukça yumuşaklar. 

Alalı çok uzun süre oldu ve sayısız kere yıkadım. Tek bir kılı bile dökülmedi. Akşam yıkadığım fırçam sabaha kadar kuruyor ve kullanıma hazır oluyordu.

Peki Expert Face gerçekten de fondöten uygulama konusunda harikalar yaratıyor mu?
Bana göre hayır!

Köpük fondöten uygulamada çok başarısız. Oluşturduğu çizgileri gidermek için elimle yeniden yedirmem gerekiyor. Likit fondötende de durum pek farklı değil. Eğer yeni nemlendirici veya güneş kremi uyguladıysanız köpük fondötende yaşadığınız sorunu bunda da yaşayacaksınız. Fondötenle daha iyi bir sonuç almak için cildim kuru ve nemlendirciyi emmişkende denedim. Bu da yeterli gelmedi. İllaki el ile son dokunuşları yapmam gerekti.

Bana göre Expert Face harika bir allık fırçası. Hem yumuşak hemde çok kolay uygulama sağlıyor. Bunun haricinde kapatıcı veya kontür uygulamaları yaparken de kullanacağınız kullanışlı bir fırça.

Real Techniques fırçaları Gratis, Rossmann, Watsons ve Migros'ta bulabileceğiniz gibi Kozmela'dan da sipariş verebilirsiniz.

DipNot: Çekilişim bitti ve listeleri hazırlayamadığım için pazartesi günü kazananı belirleyeceğim.

4 yorum:

  1. Bende bu fırçayı fondöten uygulamada başarısız buldum. Krem allıkları ise güzel uyguluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şeyi düşünüyorum bende canım. Fondöten konusunda bir türlü ısınamadım :/

      Sil
  2. Çok merak ediyordum bu fırçayı yazın yol göstermiş oldu. Allık fırçam zaten var, allık uygulamak için de almamalıyım sanırım bunu ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seveni çok var aslında da ben sevemedim bir türlü,ya da beceremedim canım bilemedim :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...