Bu Blogda Ara

18 Haziran 2014 Çarşamba

Rimmel London Wake Me Up Fondöten

Merhaba herkese
Havalar ısındı ve fondötenler yavaş yavaş raflarda arkalara doğru gitmeye başladı. Bu havalarda renkli nemlendiricilere çoğumuzun eli daha fazla gidiyor haklı olarak. Bugün el altından kalkmadan incelemek istediğim Watsons'ta satılan Rimmel London markasının yaklaşık 3-4 ay önce Türkiye'de satışa sunulduğu fondöteninden bahsedeceğim.
Bende olan rengi 100 Ivory. Rimmel fondötenlerinin genel bir özelliği en açık renginin bile koyu olması. Çok çok blogger da bu konuda şikayetçi. Bu serinin en açık rengi Ivory. Cildimle tam uyumlu oldu. Ne koyu ne açık,tam benim rengim!
Fondötenin amacı soluk ve cansız görünen ciltlerin daha parlak ve ışıltılı görünmesini sağlamak. Bu yüzden parlak bir bitirişi var. Eğer yağlı bi cilde sahipseniz üzerine mutlaka pudra uygulamanız gerekecektir. Kuru ciltlerin ise severek kullanacağını düşünüyorum.

Mayıs ayında sadece bu fondöteni kullandım. Parlak bitirişini Rimmel London Stay Matte pudra ile dengeledim. Bu ikiliye bayıldım! Tek sorunu gün içerisinde T bölgemde parlama yapması oldu. Mutlaka pudra taşıyıp tazelemek gerekiyor. Tabi benim gibi karma bir cilde sahipseniz.
Pompalı ve cam şişede olması en başta kullanışlı gibi görünse de dibini gördüğümde içinde kalanı nasıl alacağım bilmiyorum. Ama bu haliyle çok şık ve göze hoş göründüğü kesin. Şimdilik yaklaşık 1 parmak kadar kullandım. Sonbaharda daha sık kullanacağım mutlaka.

Denenmeye değecek bir fondöten. Watsons mağazalarında Rimmel London markasını bulabilirsiniz.

2 yorum:

  1. likit fondötenlerde içini alma derdi oluyor evet ama ben diğer türlü föndeten kaplarınıda kullanışsız buluyorum sık sık gelmiyor kessen bitene kadar hijenik değil
    en güzeli asonsörlü likit föndötenler bittikçe yukarı çıkması
    bu föndöteni bende çok sevdim kuru cildim olduğundan mı bilmiyorum parlak görünüm benim hoşuma gidiyor
    özellikle gece ve özel gün makyajlarımın vazgecilmezi oldu
    güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel özetlemişsin hepsini :) Kuru ciltler daha çok seviyor bunu haklısın. Sende güzel günlerde kullan :*

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...