Bu Blogda Ara

1 Şubat 2014 Cumartesi

Ocak Ayı Bitenler

Merhaba herkese
Bu ay bitenler yazımı yazmakta bayağı bir geç kaldım aslında. Fotoğraflarını çekmiş olmama rağmen bir türlü yazısını yazamadım. Artık yazmamın zamanı gelmişti. Geçen aya göre ocak ayı bitirdiklerimden biraz daha memnunum.
Şampuan olarak uzun zamandır Head&Shoulders kullanıyorum. Sadece serisini değiştiriyorum. Ocak ayında da ekstra dolgunluk şampuanını bitirdim. Saçlarıma iyi geldi ama bir dolgunluk katmadı malesef. Krem olarak Pantene Normal-Kalın Telli Saçlar için olan Onarıcı ve Koruyucu kullandım. Beğenmedim. Onarmaya dair hiçbir etkisi yok. Bakım yaptığını da söyleyemem. Duş sonrasında şekillendirici saç kremi olarak kullandığım Pantene Elektriklenmeye Karşı Bakım Kremi sevdiklerim arasında. Elidor ile dönüşümlü olarak kullanıyorum. Yeni bir ürün keşif edene kadar bu şekilde devam edeceğim. Pantene Yoğun Nemlendirici Maske yine sevmediklerim arasında. Nemlendirme sağlamıyor. En azından benim saçlarımda olumlu bir etkisini göremedim.
Neutrogena Tek Adımda Makyaj Temizleme Jeli severek kullandıklarım arasında 3 tane bitirdim. Dibinde olanı bir türlü alamadım. Nivea Canlandırıcı Tonik yarımdı bitirmek istedim. Daha öncede bir şişe bitirmişliğim vardı. Loreal Göz Makyaj Temizleyici çok beğendiklerim arasında. Miktarı diğer temizleyicilerle aynı olmasına rağmen sanki biraz çabuk bitti. Mutlaka indirimden yenisi alınacak. Keşke kullanmadan önce fotoğraflasaydım yazısını yazardım :) Avon Kızılcık ve Tarçın Özlü Vücut Spreyi ise çok şükür bitti dediklerimden! Kokusu çok güzel ama nedense bir türlü bitiremiyordum. Harika oda parfümü oldu kendisinden. Çok büyük bir beklentim olmamasına rağmen favorilerim arasına giren Avon Roll-on! Piyasada ki pek çok roll-on a göre performansı harika. Şuanda mavisini kullanıyorum. Mutlaka yenisi alınacak.
Isana Zeytinli El Kremi güzeldi. Ancak miktarı çok fazla olduğu için bitirmekte bayağı zorlandım. Losyonla krem arasında bir kıvamı var. Arko Nem Yoğun Bakım El ve Vücut Kremi denemek için aldığım bir ürün. Yapısı yoğun Dolive'e benziyor. İki markayı da seviyorum. Watsons yılbaşı setinin içinde olan Sweet Snuggles Duş Jeli bitti. Zaten minnacıktı çok zor olmadı bitirmek :) Essence Kirpik ve Kaş için Şeffaf Rimel'i kaş sabitleyici ve rimel altına baz olarak kullandım. İçinde her ne kadar var gibi görünse de çıkmıyor artık. Yazısını yazacağım. Fırça temizliği için aldığım Dove Shea Butter SabunNemli kaldıkları için her ay yeni bir sabun alıyorum. Kokusu güzeldi.
Elimde olan testerları bitirmeye karar verdim. Neden kullanmıyorsam? Deborah'ın çıkarttığı yeni fondöten güzelmiş. İndirimi bekliyorum tam boyu için. Elimde 50 ml lik Effeclar Gel daha var. Onunda tam boyu alınacak.
Lilibe seti bitirdim :) Lilibe'yi Benri'ye göre daha çok seviyorum.

Bu aylık benden bu kadar. Geçen ay ki bitenler faciasından sonra böyle uzun bir yazı yazmak bana da iyi geldi :)

2 yorum:

  1. Loreal Göz Makyaj Temizleyici benimde çok sevdiğim ve en başarılı bulduğum bir ürün.
    Effaclar şuan bende 50mllik boyu var ama bende çok memnun kaldım şimdilik.Tam boyunu bende almayı düşünüyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şeyleri kullanmışız hemen hemen :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...