Bu Blogda Ara

14 Şubat 2014 Cuma

Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici

Merhaba herkese
Sanırım bugün Migros indiriminin son günü :/ Aslında bu yazıyı daha önce yazacaktım ama bir türlü çalışmadı parmacıklarım. Belki almak isteyenler merak edenler olur diye düşünerek son günde olsa yazmak istedim. 
Çevirmeli kapağı olan yuvarlak forma sahip 162ml lik bir ürün. Neden böyle küsürlü yaptılarsa :/ Bu boyda bir ürün her gün göz makyajınızı temizlerseniz yaklaşık 1 ay boyunca size yetecektir.

Benim beklentim yağlılık hissi bırakmadan, göz ve göz çevremi yakmadan, kirpiklerimi dökmeden ve durulanmasına gerek kalmadan kolayca göz makyajımı temizlemesiydi. Peki ya bunlardan hangilerini yaptı? Ve diğer göz makyaj temizleyicilerden farkı ne?

Yağlılık hissi?... Bu konuda oldukça başarılı. Çift fazlı olmasına rağmen makyajımı sildikten sonra yağlılık hissetmedim. Üstelik jel eyelinerı ve suya dayanaklı rimelimi çok fazla ovalamama gerek kalmadan bir iki silme ile tamamen çıkarttı.Bunu yaparken de gözlerimi hiç yakmadı. Kirpiklerim üzerinde de olumsuz bir etkisini görmedim.

Sevmediğim ilk yanı uygulamadan sonra durulama gerektirmesi. Yani arkasında yazılana göre durulanması gerekiyormuşş. 
Sevmediğim diğer özelliği ise kapak kısmı. Neden bu şekilde yapmışlar hiç anlayabilmiş değilim. Kolay kullanamıyorum. Kare pamuklarla uygulama bir nebze kolay olsa da hidrofil pamuk kullananlar bayağı zorlanacaktır.

Peki Nivea, Loreal, Diadermine ve Yves Rocher'dan farkı ne?
Nivea ambalajı sayesinde kolay uygulama sağlasa da benim gözlerim de yakma yapıyor. Bu yüzden kullanmayı artık tercih etmiyorum. 
Diadermine ve Yves Rocher ile hemen hemen bütün özellikleri aynı diyebilirim. Ama sanki bu iki markada da oluşan bir yağlılık hissi var.
Loreal ile birebir aynı! Ben Loreal'i daha çok beğeniyorum hatta oda ambalajından dolayı.

%50 İndirim ile sanırım 10 liraya almıştım.
Sizin görüşleriniz ve beğenerek kullandığınız göz makyaj temizleyiciler neler?

4 yorum:

  1. Ben pek sevememiştim her uygulama sonrası yüzümü defalarca yıkamam gerekiyordu. Umarım memnunsundur Yves Rocher Göz temizleyicisi bu ürün klasmanında en sevdiğim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tam tersi hiç durulama gerektirmedi :/ Bende Loreal'i çok beğeniyorum bu aralar canım :)

      Sil
  2. Benefit'in They're Real rimelini çıkarmak için böyle bir ürüne ihtiyacım var, mutlaka deneyeceğim.. Yves Rocher'in çift fazlısından daha fazla randıman alabilirim umarım :)

    Yeni Bloggerım, bana da beklerim :) http://vintage-witch.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique high impcat ı oldukça kolay çıkarttı, Benefit te de etkili olur umarım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...