Bu Blogda Ara

19 Haziran 2013 Çarşamba

Essence Soft Touch Mousse Köpük Fondöten

Herkese merhaba.
Çook uzun zaman önce aldığım ama kullanmaya bir türlü fırsat bulamadığım fondöteni bugün sonunda kullandım ve hemen yorumlarımı sizinle paylaşmak istedim.
Yapısı köpük kıvamında gerçekten. Elinize sürdüğünüzde bile o yumuşacık dokuyu hissediyorsunuz. Yüzüme uygularken biraz zorlandım ama. Eşit olarak dağıtamadım ve biraz uğraşmam gerekti homojen bir görünüm yakalamak için. Fondöten fırçası kullanılırsa daha kolay uygulanır mı bilmiyorum. Şimdiye kadar hiç kullanmadım. Diğer fondöten ve BB kremlerde de bu sorunu yaşamamıştım.
Kapatıcılığı fena sayılmaz. Zaten yüzümdeki tek kusur yanaklarımda olan ton farkı. Bunları düzeltmeyede yetti. Üzerine pudra kullanmadım. Yapısı zaten köpük olduğu için mat bir bitiriş sağlıyor. Gün içerisinde terledikçe biraz parlama yaptı. Bir iki pudra darbesiyle kontrol altına alındı hemen :)

Bendeki rengi 01 matt sand. Alırken koyu gibi durmuştu ama denediğimde tam uyum sağladı rengi,çok mutlu oldum. Çok rahat ve severek kullandığım bir fondöten oldu. 

Unutmadan Bloglovin hesabım için tıklamanız yeterli. Sizleri kaybetmek istemiyorum.

10 yorum:

  1. Aynı ürün yapısında bende avondan bir köpük fondöten kullanıyorum yağlı ve karma ciltler için mükemmel bir ürün bencede :).Dediğin gibi fırçayla kullanmak zor bende ellerimle kullanmayı tercih ediyorum :) rengimiz aynıymıs bu arada stick kapatıcıda bende 01 matt sand kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Icerigu falan yazmiyor mu bu urunun? Almayi dudunuyodum bu yazi cok iyi oldu tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  3. ben de bunu çok severek kullandım, kapatıcılığı çok iyi özellikle

    YanıtlaSil
  4. renk çeşitliliği biraz daha olsa süper olacak kendime göre renk bulamadığımdan hep bakıyorum yapısını çok beğeniyorum ama alamıyorum :)
    güle güle kullan sen :)
    sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,en kısa zamanda sende bulabilirsin umarım aradığın rengi :)

      Sil
  5. en güzel uygulama beauty blender tarzı bir hafif nemli süngerle oluyor bu tür ürünlerde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok duydum onu evet, en kısa zamanda almam gerek bi tane

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...