Bu Blogda Ara

26 Haziran 2013 Çarşamba

Bugün Ne Sürdüm?

Bugün Tuğçe'nin Kaleminden kazandığım NYX RLG21 Glossu sürmek istedim. NYX marka ürünler Türkiye'de nerede satılıyor hiçbir fikrim yok ama sanırım internet üzerinden satışı yapılıyor. Kırmızı rengi zaten çok seviyorum. Açık olsun, koyu olsun hiç fark etmez. Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun rujum.



Kabından kırmızı gibi görünen ama sürüldüğü yoğunluğa göre rengi açık ya da koyu olan bir gloss. Akşam koyu, günlük makyajlarda ise açık rengi çok rahat kullanılabilir. Rahatsız edici bir kokusu ya da tadı yok. Her gloss gibi yemek yemediğiniz sürece kalıcılığını koruyor. Beğenerek kullanıyorum bu rengini.

11 yorum:

  1. Pek gloss kullanan biri değilim ama bu aralar o kadar güzellerini görüyorum ki ben de başlıycam sanırım artık.:)) Çok güzel bi renkmiş (benim için de kırmızı olsun 3kuruş fazla olsun durumu var:D) Sana da çok yakışmış, güle güle kullan canımm.:)

    YanıtlaSil
  2. Dudaklarında maşallah çok güzelmiş çok yakışmış :):)

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim iyi günlerde kulla canım. Sana da çok yakışmış kırmızı

    YanıtlaSil
  4. Çok yakışmış! Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. işte bu sefer daha iyi olmuş diyorum blog resminizdekini koyu buluyordum bence renginiz bu gibi geldi bana, gayet güzelmiş kabında kırmızı gibi dursa da dudağınızdaki görüntüsünde içeriğinde pembemsilik var gibi güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,bende çok sevdim rengini :)

      Sil
  6. Rengi gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...